Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 17/3: Εκτός παιχνιδιού η Ασημίνα - Η ανακοίνωση του Λιανού στο αυριανό επεισόδιο - Gkourou.com Survivor spoiler 17/3: Εκτός παιχνιδιού η Ασημίνα - Η ανακοίνωση του Λιανού στο αυριανό επεισόδιο

Survivor spoiler 17/3: Εκτός παιχνιδιού η Ασημίνα - Η ανακοίνωση του Λιανού στο αυριανό επεισόδιο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor 2024 spoiler: Εκτός παιχνιδιού θα είναι ξανά η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία εδώ και περίπου είκοσι μέρες παραμένει μακριά από αγωνιστικούς στίβους, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο χέρι της. 

Όπως έχουμε παρακολουθήσει, η νεαρή κοπέλα έσπασε το χέρι της και το έχει σε γύψο και σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες της όπως η Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου που πλέον είναι καλά και πήραν το πράσινο φως από τον γιατρό της παραγωγής να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, η Ασημίνα θα παραμείνει εκτός παιχνιδιού όπως θα δούμε να της ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός.

Ο τραυματισμός της πριν από είκοσι μέρες και μάλιστα όχι σε στίβο μάχης αλλά λόγω μιας απροσεξίας της εκτός αγωνισμάτων, αποδείχτηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά πίστευαν όλοι.

Μάλιστα η ίδια έδειξε να στενοχωριέται πολύ που δεν θα μπορεί για αρκετά μεγάλο διάστημα να βοηθήσει την ομάδα της, όμως δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς αφού ακόμα δεν είναι καλά το χέρι της για να αγωνιστεί.

Κάτι που θα της ανακοινώσει αύριο (17/3) ο Γιώργος Λιανός για τη συνέχιση της πορείας της στο παιχνίδι, κάτι που θα τη στενοχωρήσει και θα την καταρρακώσει ακόμα παραπάνω αφού περιμένει πώς και πώς να βγάλει τον γύψο και να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement