Διαφήμιση - Advertisement
«Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση - Πώς θα μάθετε αν είστε δικαιούχος - Gkourou.com «Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση - Πώς θα μάθετε αν είστε δικαιούχος

«Τουρισμός για όλους 2024»: Έγινε η κλήρωση - Πώς θα μάθετε αν είστε δικαιούχος


Διαφήμιση - Advertisement

 


Πραγματοποιήθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων του προγράμματος Τουρισμός για όλους 2024 και αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της σχετικής κλήρωσης μέσα στην μέρα.

Το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2024 στοχεύει στην άμεση τόνωση του εσωτερικού τουρισμού για την ισορροπημένη διάχυση των επισκεπτών σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Όσοι δικαιούχοι κληρώθηκαν, θα εκδώσουν άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο τουριστικό κατάλυμα της χώρας επιλέξουν χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία.

Η ενημέρωση τους θα γίνει μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσαν κατά την υποβολή της αίτησης ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και ο προσωρινός και οριστικός πίνακας δικαιούχων είναι προσβάσιμοι και μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος και του site του Υπουργείου.


Διαφήμιση - Advertisement