Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 25/4: Κλειδωμένο!! Αυτός αποχωρεί. ΕΚΠΛΗΞΗ!! - Gkourou.com Survivor spoiler 25/4: Κλειδωμένο!! Αυτός αποχωρεί. ΕΚΠΛΗΞΗ!!

Survivor spoiler 25/4: Κλειδωμένο!! Αυτός αποχωρεί. ΕΚΠΛΗΞΗ!!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του Survivor, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν και συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Τον πρώτο λόγο σε αυτό το συμβούλιο του νησιού είχαν και πάλι οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι και δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας που προηγήθηκε με αποτέλεσμα να γνωρίσουν ξανά την ήττα από την κόκκινη ομάδα. Γι’ αυτό λοιπόν και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός έδειξε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου τον δρόμο της κάλπης στους Μπλε.

Ποιος ή ποια θα συναντούσε στον… τάκο των υποψηφίων προς αποχώρηση τον Χριστόφορο Ταξίδη, την Δώρα Νικολή και τον Γιάννη Περπατάρη; «Η μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί» αναφώνησε, όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει μία μία τις ψήφους της ομάδας.

Ένα όνομα τότε ήχησε περισσότερες φορές από τα υπόλοιπα εκεί, στο συμβούλιο του νησιού του Survivor, στην καρδιά του Αγίου Δομινίκου. Αυτό δεν ήταν άλλο από το όνομα του Θοδωρή Τουρκογεώργου, ο οποίος και είναι ο τέταρτος μονομάχος για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος αποχωρεί;

Οι πληροφορίες, λοιπόν, που έχουν έρθει από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για την έκπληξη των εκπλήξεων, με τον Γιάννη Περπατάρη να τίθεται εκτός παιχνιδιού. 

Η ενημέρωση είναι οριστική!!

Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της Κυριακής 28/4

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement