Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 17/3: Κλείδωσε η Ανατροπή!! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!! - Gkourou.com Survivor spoiler 17/3: Κλείδωσε η Ανατροπή!! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!!

Survivor spoiler 17/3: Κλείδωσε η Ανατροπή!! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν πέρασαν ούτε επτά ολόκληρες ημέρες και η παραγωγή του Survivor, δικό της είναι το πρότζεκτ ό,τι θέλει κάνει, προχώρησε στις αλλαγές των δύο… νέων, αφού σχηματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, ομάδων.

Οσο και αν δεν αρέσει η αλήθεια, όλα όσα προηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με την αποχώρηση του Τζέιμς και την επιστροφή του, το ιατρικό πρόβλημα που έγινε τελικά προσωπικό, είχαν άμεση σχέση και τελικά… αποτέλεσμα, με τις αποφάσεις της παραγωγής, όχι τόσο για τα μικροπαραπτώματα, στα οποία έχουν πέσει πολλοί παίκτες με φαγητό, αλλά -κυρίως- στην τήρηση των κανόνων ισονομίας, μετά την αλλαγή της περασμένης εβδομάδας.

Η παραγωγή είχε ενισχύσει προκλητικά την Κόκκινη ομάδα, αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από Τζέιμς και Σταυρούλα και φαίνεται πως όσα ακολούθησαν -τα περισσότερα δεν θα τα μάθουμε με ακρίβεια ποτέ- είχαν ως αποτέλεσμα, να εμφανίζεται τώρα και εκ του αποτελέσματος- τη νίκη του Τζέιμς.

Διότι με την επιστροφή του Φάνη και της Αναστασίας, οι Μπλε ενισχύονται ή αποκτούν και πάλι μια ενίσχυση ικανή να τους κάνει ξανά ανταγωνιστικούς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, της Κόκκινης ομάδας, εντάσσονται η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν απόψε, πάμε για δύο ομάδες με τις ακόλουθες συνθέσεις.

Κόκκινη ομάδα

Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Δώρα Νικολή, Άιρα Αντομαϊτίτε, Ιωάννα Τζαβέλλα, Γιώργος Γκιουλέκας, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης, Νίκος Ρικουνάκης,
Χριστόφορος Ταξίδης.

Μπλε ομάδα

Τζέιμς Καφετζής, Σάββας Γκλέντσογλου, Φάνης Μπολέτσης, Θοδωρής Τουρκογιώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σταμάτης Ταλαδιανός, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ευγενία Μπόρλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Αναστασία Τσέρου. 

Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι Μπλε θα κάνουν την ανατροπή και θα κερδίσουν την 1η ασυλία. 

Δείτε ΕΔΩ τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement