Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 22-4: Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 22-4: Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 22-4: Κλειδωμένο! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ανεβαίνουν οι τόνοι για άλλη μία φορά στο Survivor, με βάση το trailer που έχει κυκλοφορήσει για το αποψινό επεισόδιο (22/4) του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πρωταγωνιστής στην νέα αυτή ένταση φαίνεται να είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος και στρέφεται κατά των γυναικών της Μπλε ομάδας. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, οι τόνοι θα ανέβουν τόσο στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, όσο και στο «Συμβούλιο του νησιού».

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ακούγεται να λέει: «Αυτό μπορεί να συμβεί αντίστοιχα και σε εσάς Σταμάτη γιατί εμάς εδώ οι γυναίκες είναι πολύ χρήσιμες, σε αντίθεση με την απέναντί μου! Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται Γιώργο αυτό θα πω».

Στη συνέχεια στο συμβούλιο και η Χρύσα αλλά και η Σταυρούλα, εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους με το σχόλιο του παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

«Εμένα εκείνη την στιγμή μου ακούστηκε πάρα πολύ προσβλητικό το σχόλιο του Γιώργου», σημειώνει η Χρύσα. Από την άλλη, η Σταυρούλα τονίζει πως: «Και όπως και να ειπωθεί, που ειπώθηκε πολύ άσχημα, εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό».

Ο Γιώργος δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τους τόνους και αναφέρει: «Με ένα τέτοιο σχόλιο και πετάγονται, δύο τινά υπάρχουν: ή νιώθουν άχρηστες, ή δεν είναι άχρηστες, οπότε δεν χρειάζεται να αντιδράσουν σε καμία από τις δύο περιπτώσεις… Χρύσα μου είσαι άχρηστη…»

Ποιοι κερδίζουν τη 2η ασυλία;

Νικητές απόψε οι Μπλε. Κάνουν το 2-0 και στέλνουν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν και δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δείτε ΕΔΩ ποιος είναι ο 2ο υποψήφιος 

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement