Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 28-4: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (update2) - Gkourou.com Survivor Spoiler 28-4: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (update2)

Survivor Spoiler 28-4: Ποιοι θα κερδίσουν την 1η ασυλία; (update2)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 28-4:  Νέα δεδομένα ξανά στον Αγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη. Αποδυναμώνονται περαιτέρω οι Κόκκινοι. Ποιοι είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας;

Η αποχώρηση του Περπατάρη αφαιρεί από την Κόκκινη ομάδα έναν παίκτη πιο δυνατό από εκείνους που τελικά απέμειναν, δηλαδή τη Δώρα και τον Θοδωρή, κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες της Μπλε ομάδας, να είναι αυτή που θα κατακτήσει και τις περισσότερες ασυλίες της νέας εβδομάδας.

Οι Μπλε έχουν και το πλεονέκτημα να μετρούν παίκτη παραπάνω, οπότε σαφώς και διατηρούν το προβάδισμα κατάκτησης της πρώτης ασυλίας.

Βέβαια, εδώ θα πρέπει να μπει η παράμετρος του ταξιδιού στη Νέα Υόρκη και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την εικόνα τους στο πρώτο αγώνισμα.

Ωστόσο, η λογική και μόνο, εξέλιξη των πραγμάτων λέει πως το απόλυτο φαβορί -όπως τώρα έχουν διαμορφωθεί τα αγωνιστικά δεδομένα στις δύο ομάδες- είναι οι Μπλε. 

UPDATE2!!

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!!!

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement