Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 2/5: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; (upd) - Gkourou.com Survivor spoiler 2/5: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; (upd)

Survivor spoiler 2/5: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; (upd)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στο Survivor All Star με τα νέα επεισόδια να φαίνεται πως κρύβουν μεγάλες ανατροπές.

Κόκκινοι και Μπλε επιστρέφουν στους στίβους μάχης με στόχο την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας και η αγωνία κορυφώνεται.

Οι Μπλε, πλήρως ανανεωμένοι έπειτα από το ταξίδι στο Λονδίνο, γύριζουν στον Άγιο Δομίνικο όπου οι Κόκκινοι είχαν έναν έντονο τσακωμό για τα αποτελέσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας.

Ποια ομάδα λοιπόν θα χάσει την πρώτη ασυλία και θα κληθεί να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο στο Συμβούλιο του νησιού; Ένα συμβούλιο όπου θα αποκαλυφθούν πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των παικτών…

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (01/05)

Φαίνεται ότι οι Διάσημοι δεν έχουν συνέλθει από την ήττα στο αγώνισμα με έπαθλο το ταξίδι στο Λονδίνο, με την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας να καταλήγει στους Μπλε.

Ανατροπή με τον πρώτο υποψήφιο

Αν και περισσότερες πιθανότητες για υποψηφιότητα συγκέντρωναν ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κόρομι, σε πρώτη φάση κανείς τους δεν θα βρεθεί στον Τάκο.

Σε μια εξέλιξη που αποτελεί έκπληξη για το παιχνίδι, πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια.

Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία;

UPDATE!!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement