Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 17/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία;(update) - Gkourou.com Survivor spoiler 17/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία;(update)

Survivor spoiler 17/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία;(update)


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η 10η εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο (14/3) του Survivor, όπου η κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη κερδίζοντας το έπαθλο φαγητού και στη συνέχεια αποχώρησε η Μαριλίνα Βακονδίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις παίκτριες έδωσαν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Στα πρώτα αγωνίσματα, νικήτριες αναδείχθηκαν η Χρύσα και η Ευγενία, με αποτέλεσμα, η Aira και η Μαριλίνα να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Με σκορ 4-1, παρέμεινε στο παιχνίδι η Aira Adomaityte με αποτέλεσμα η Μαριλίνα Βακονδίου να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζέιμς δεν στεναχωρήθηκε καθόλου για την συγκεκριμένη απώλεια στην ομάδα του κι αυτό φάνηκε με την ατάκα του κατά την αποχώρησή της αλλά και από το γεγονός πως όταν όλοι φώναζαν το όνομά της ενώ εκείνη είχε πάρει τον δρόμο της εξόδου, εκείνος καθόταν μακριά τους, στον πάγκο κι απλά κοιτούσε.

Με γεμάτες τις τσέπες της αποχώρησε από το παιχνίδι η Μαριλίνα, όντας πλουσιότερη κατά 10.000 ευρώ.

Πάμε τωρα στα φρέσκα κουλούρια!!!

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 1η ασυλία; 

UPDATE!!!

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement