Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: Ανατροπή με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του και ποια είναι η ποινή του. - Gkourou.com Survivor spoiler: Ανατροπή με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του και ποια είναι η ποινή του.

Survivor spoiler: Ανατροπή με τον Τζέιμς Καφετζή - Τι βρήκε η παραγωγή στο σακίδιό του και ποια είναι η ποινή του.


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τεράστια ερωτηματικά προκάλεσε η χθεσινή 13/3 ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor πως ο Τζέιμς Καφετζής με την Κατερίνα Δαλάκα έχουν πάει για εξετάσεις. Και το λέω αυτό γιατί πριν από την αναφορά του αυτή, έγινε γνωστό πως ο Ροδίτης παίκτης των Μπλε ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Τζέιμς είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Survivor, καθώς εκτός από ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στους τηλεθεατές, δημιουργεί και πολλές εντάσεις που φέρνουν νούμερα τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Σουσου και ρεπορτάζ που μετέδωσε σήμερα Πέμπτη 14/3 στο OPEN, ο Τζέιμς Καφετζής είχε έναν άσχημο τσακωμό με την παραγωγή του παιχνιδιού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως βρήκαν ρύζι στο σακίδιό του, κάτι που δεν επιτρέπεται από την στιγμή που η υπόλοιπη ομάδα του πεινάει.

Που πήρε όμως το ρύζι; Λίγο πριν το συμβούλιο η παραγωγή τους δίνει λίγο ρύζι για να πάρουν ενέργεια. Εκείνος όμως επειδή ήταν φαγωμένος - αφού νωρίτερα είχαν κερδίσει το έπαθλο - το πήρε μαζί του στην παραλία. Κάτι που δεν επιτρέπεται. Όταν λοιπόν έκαναν έλεγχο στις τσάντες, το βρήκαν και του το πήρα με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε του έδωσαν και ποινή. Η ποινή αυτή είναι πως δεν θα πληρωθεί για μια εβδομάδα! Φέτος τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά για τις κλεψιές και τις παραβιάσεις των κανόνων, καθώς πέρσι είχε δημιουργηθεί τεράστιος χαμός και είχαν αποβληθεί πολλοί παίκτες, γεγονός που προσπαθούν να το αποφύγουν.

 Δείτε ΕΔΩ ποια παίκτρια αποχωρεί οριστικά από το Survivor. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.


Διαφήμιση - Advertisement