Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 14/3: Κλειδωμένο! Αυτή αποχωρεί - Gkourou.com Survivor spoiler 14/3: Κλειδωμένο! Αυτή αποχωρεί

Survivor spoiler 14/3: Κλειδωμένο! Αυτή αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Συμπληρώθηκε το παζλ των υποψηφιοτήτων για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor και φυσικά δεν έλειψαν οι αντιδράσεις και τα σχόλια για την επιλογή των υποψηφίων.

Το συνολικό αποτέλεσμα έδειξε ότι αυτήν την εβδομάδα λαβωμένη βγήκε περισσότερο η Μπλε ομάδα, η οποία μέτρησε 3 ήττες έναντι της μίας ήττας που είχαν οι Κόκκινοι.

Αρχικά, πρώτη υποψήφια από την Μπλε ομάδα αναδείχθηκε η Ευγενία Μπόρλα και στη συνέχεια την ακολούθησε η Χρύσα Χατζηγεωργίου λόγω των μειωμένων αγωνιστικών της επιδόσεων. Το σκηνικό ανατράπηκε την Τρίτη, αφού οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη μία και μοναδική τους νίκη στο Survivor. Οι Κόκκινοι έστειλαν στον τάκο την Aira Adomaityte, παρόλο που έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης.

Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος επέκρινε τη στάση των αντιπάλων του: «Στο χθεσινό συμβούλιο ήταν η αναμενόμενη επιλογή η Άιρα. Το περιμέναμε όλοι κι εγώ και η ομάδα μου. Απλά μου έκανε εντύπωση που είχε τόσο μεγάλη υποστήριξη από την ομάδα της και τελικά ψηφίστηκε. Φάσκουν και αντιφάσκουν. Τα λένε όπως θέλουν κάθε φορά και όπως κάνουν με κάθε υποψήφιο. Τι να πω σε αυτές τις περιπτώσεις; Έτσι είναι η μπιφτέκα, τη γυρίζουμε όπως θέλουμε».

Οι νίκες επέστρεψαν για την Κόκκινη ομάδα του Survivor με τους Μπλε να καλούνται ακόμα μία φορά να καταψηφίσουν μία από τις συμπαίκτριές τους. Οι Μπλε αποφάσισαν πως η τελευταία τους υποψήφια που θα διεκδικήσει την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Μαριλίνα Βακονδίου.«Το περίμενα γιατί τα όρια έχουν στενέψει. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι θα μονομαχήσω με κορίτσια που είμαστε μαζί από την αρχή» σχολίασε η Μαριλίνα για την υποψηφιότητά της στο Survivor.

Εχουμε, συμπλήρωση της τετράδας των υποψηφίων κοριτσιών, δηλαδή, με Ευγενία, Χρύσα, Αϊρα και Μαριλίνα. 

Ποια αποχωρεί;

Η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Μαριλίνα

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement