Διαφήμιση - Advertisement
Τηλεθέαση: Τέλος εποχής και για το GNTM! Καταποντίστηκε απ' τη «Γη της Ελιάς» - Gkourou.com Τηλεθέαση: Τέλος εποχής και για το GNTM! Καταποντίστηκε απ' τη «Γη της Ελιάς»

Τηλεθέαση: Τέλος εποχής και για το GNTM! Καταποντίστηκε απ' τη «Γη της Ελιάς»


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ηχηρό ράπισμα με το καλημέρα απ' το τηλεοπτικό κοινό σ' ένα ακόμη ριάλιτι, καθώς η μυθοπλασία συνέτριψε και την πρεμιέρα του GNTM.

Οι εποχές που το ριάλιτι μόδας του STAR σάρωνε κάθε αντίπαλο στο διάβα του, φαίνεται πως πέρασαν ανεπιστρεπτί κι έτσι με το καλημέρα βρέθηκε μόλις στο 16% στο γενικό σύνολο καταγραφής της κυριακάτικης τηλεθέασης.

Την ίδια ώρα το σίριαλ μυθοπλασίας του MEGA «Η γη της Ελιάς» εξακολουθεί να καταγράφει υψηλές πτήσεις τηλεθέασης, κλείνοντας στο 20.6% στο γενικό σύνολο.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι από τη στιγμή που και το GNTM ζορίζεται ασφυκτικά με την πρώτη του κιόλας εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες, η μεταστροφή στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού πρέπει πια να θεωρείται δεδομένη.

Ακόμα στο δυναμικό κοινό, όπου το GNTM έπιασε πρωτιά με 22.8%, η Γη της Ελιάς έκανε 20.6% καταδεικνύοντας την τεράστια δυναμική της.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement