Διαφήμιση - Advertisement
Κορονοϊός: Τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας σε βίλα και όχι για το πάρτι - Gkourou.com Κορονοϊός: Τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας σε βίλα και όχι για το πάρτι

Κορονοϊός: Τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας σε βίλα και όχι για το πάρτι


Διαφήμιση - Advertisement


Εφοδο σε 15 καταστήματα της Μυκόνου έκανε η ΕΛ.ΑΣ., μετά και την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο «νησί των ανέμων». Από τους 15 ελέγχους σε καταστήματα της Μυκόνου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, τα έξι ήταν beach bar και τα 9 ήταν μαγαζιά μέσα στη χώρα της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε κανένα από τα 15 καταστήματα που έγιναν οι έλεγχοι, δεν διαπιστώθηκε κάποια παρανομία και έτσι οι αστυνομικοί δεν επέβαλαν κανένα πρόστιμο. Παρόλα αυτά, όμως, όπως αναφέρει η προϊσταμένη του αστυνομικού ρεπορτάζ του OPEN TV, Μίνα Καραμήτρου, την Τετάρτη έγιναν πάρα πολλές καταγγελίες για πάρτι που διοργνανώνονταν σε βίλες.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπήκαν στη βίλα, καθώς υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο. Ωστόσο, ο διαχειριστής βγήκε στην είσοδο και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως έκανε πάρτι και έτσι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας. Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, δεν είχαν τη δυνατότητα να μπουν μέσα στο σπίτι και να διαπιστώσουν αν πράγματι υπήρχε συνωστισμός και παραπάνω άτομα από όσα θα έπρεπε στη βίλα.

Διαφήμιση - Advertisement