Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 21-4: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;(update) - Gkourou.com Survivor spoiler 21-4: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;(update)

Survivor spoiler 21-4: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;(update)


Διαφήμιση - Advertisement

 

Για την παραμονή τους στο Surivor έπρεπε να παλέψουν στο προχθεσινό επεισόδιο (18/4) ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο James Καφετζής και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Υπενθυμίζεται ότι ο James Καφετζής είχε ζητήσει λίγες ώρες νωρίτερα την αρνητική ψήφο από τους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να βγει στον τάκο.

«Έπειτα από 10 εβδομάδες ήρθε η ώρα να βγω και γω στην μονομαχία. Βέβαια, είναι λίγο διαφορετικό γιατί ήταν από δική μου απόφαση. Τα παιδιά δεν ήξεραν τι να ψηφίσουν, πριν μπούμε στο συμβούλιο τα έπιασα και τους είπα «Παιδιά, θέλω να ψηφίσετε εμένα γιατί θα μου δώσετε το προνόμιο να αποφασίσω μόνος μου τι θέλω να κάνω». Εάν θέλω δηλαδή να παραμείνω εδώ ή να αποχωρήσω», είχε αναφέρει ο παίκτης των Μπλε κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.

Τελικά ο James Καφετζής πήρε την απόφασή του και στην τελευταία του μονομαχία, με αντίπαλό του τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, έβαλε 4/5 κρίκους και πήρε τον τελευταίο για να καθίσει στον πάγκο εγκαταλείποντας ουσιαστικά τον αγώνα και αποχωρώντας από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Μέχρι και με τον Αλέξη Παππά ήρθαμε πιο κοντά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Λάθη όλοι κάνουν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που δείχνουν αργότερα τι άνθρωπος είναι ο καθένας», είπε, μεταξύ άλλων, ο James Καφετζής κατά την αποχώρησή του.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 12.000 ευρώ η αμοιβή του κάθε εβδομάδα.

11 εβδομάδες κατάφερε να μείνει μέσα,  συνεπώς 132.000 ευρώ συνολικά που τον τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια...

Ποια ομάδα έχει, όμως, το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας στο αγώνισμα της Κυριακής;

Η απουσία του Τζέιμς, σαφώς και θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Μπλε, από όσο αυτή του Αλέξη Παππά τους Κόκκινους.

Άρα...

Οι Κόκκινοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη στην 1η ασυλία.

Μιλάμε πάντα για πρόβλεψη. Σε λίγο θα έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες.

UPDATE !! 

ΕΣΚΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ !

Δείτε ΕΔΩ  τις πρωτες πληροφορίες  με το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 22-5: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα

Survivo trailer 22-5: Ο τραυματισμός του Φάνη συγκλονίζει τους παίκτες – Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement