Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler αποχώρηση 26/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιάννης Περπατάρης - Gkourou.com Survivor spoiler αποχώρηση 26/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιάννης Περπατάρης

Survivor spoiler αποχώρηση 26/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Γιάννης Περπατάρης


Διαφήμιση - Advertisement

 


Με προβάδισμα μπήκαν στο αγώνισμα επάθλου οι Μπλε το βράδυ της Πέμπτης έχοντας κερδίσει τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα ασυλίας του Survivor.

Οι συμπεριφορές αποτέλεσαν ένα βασικό θέμα συζήτησης πριν τον αγώνα για τις δύο ομάδες. Η μητέρα των μαχών ξεκίνησε και η κερδισμένη ομάδα μετά από έναν δραματικό αγώνα αναχώρησε για τις ΗΠΑ!

Οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου και έτσι αναχώρησαν για την Νέα Υόρκη.Μετά το ταξίδι η πρώτη μεικτή μονομαχία ξεκίνησε και Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Θοδωρής Τουρκογεώργος ρίχτηκαν στον τελευταίο αγώνα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσα έγιναν στον αγώνα:

Ο Περπατάρης κληρώθηκε με τη Δώρα

Η Δώρα έκανε το 3-1 και έβαλε δύσκολα στον Περπατάρη

Η Δώρα νικά τον Περπατάρη και παραμένει στο παιχνίδι

Ο Θοδωρής νίκησε τον Χριστόφορο και παραμένει στο παιχνίδι

Ο Θοδωρής νίκησε τον Χριστόφορο και παραμένει στο παιχνίδι

Ο Γιάννης Περπατάρης ηττήθηκε και αποχωρεί.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 1.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή του. Αν ήταν διάσημος θα έπαιρνε περί τα 9.000, αλλά αυτή είναι η συμφωνία.

16 εβδομάδες κατάφερε να μείνει μέσα,  1.000 ανά βδομάδα, συνεπώς 16.000 ευρώ συνολικά θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό. Όχι κι άσχημα!

 Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της Κυριακής 28/4


Διαφήμιση - Advertisement