Διαφήμιση - Advertisement
Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας - Τα τρία νέα μέτρα που είναι στα σχέδα της κυβέρνησης - Gkourou.com Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας - Τα τρία νέα μέτρα που είναι στα σχέδα της κυβέρνησης

Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας - Τα τρία νέα μέτρα που είναι στα σχέδα της κυβέρνησης


Διαφήμιση - Advertisement


Σχέδιο για χρονικό περιορισμό στις εξόδους και λιγότερες μετακινήσεις επεξεργάζεται η κυβέρνηση, στην κατεύθυνση της αυστηροποίησης των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή αναμένεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, να ανακοινωθούν μια σειρά από δικλείδες ασφαλείας που θα κουμπώσουν στο ήδη υφιστάμενο πλαίσιο περιορισμού της κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει:
-Να βάλει ένα πλαφόν στη χρονική διάρκεια της εξόδου από το σπίτι, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η τρεις ώρες

-Να μπει όριο στον αριθμό των ημερήσιων εξόδων, γιατί παρατηρείται να γίνεται μια κατάχρηση. Πχ στέλνουν τέσσερις φορές την ημέρα για να πάνε στο σούπερ μάρκετ ή έξι φορές για να βγουν για σωματική άσκηση.
-Να υπάρχει πλαφόν στον χρόνο παραμονής έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών. Οι εικόνες με τις ουρές είναι μια εστία συνωστισμού που θέλει να αποφύγει η κυβέρνηση και είναι κάτι που την προβληματίζει ιδιαίτερα.
Επίσης, η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά η έξοδος από το σπίτι να γίνεται μόνο μέσω της αποστολής sms, αν και προκύπτει ένα ζήτημα με τους ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.
enikos

Διαφήμιση - Advertisement