Διαφήμιση - Advertisement
H Realnews σήμερα 9/2/2020 - Gkourou.com H Realnews σήμερα 9/2/2020

H Realnews σήμερα 9/2/2020


Διαφήμιση - Advertisement



Με τίτλο: «Αναλυτικός οδηγός για τις συντάξεις 900.000 μη μισθωτών», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews
Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς διαμορφώνονται οι αποδοχές με το νέο ασφαλιστικό.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
- Τι θα πάρουν, ανάλογα με τις εισφορές που θα καταβάλλουν, γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, έμποροι, βιοτέχνες και αυτοκινητιστές.

- Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου καλούνται να επιλέξουν ασφαλιστική κλάση.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Το μεγάλο πάρτι των ΜΚΟ στα νησιά. Οργανώσεις - φαντάσματα αλωνίζουν σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Λέρο. Οι αδιαφανείς πηγές χρηματοδότησης, οι «αόρατοι» εθελοντές και οι καταγγελίες για σχέσεις με διακινητές. Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Μετανάστευσης, Εργασίας και Οικονομικών, έρχονται λουκέτα, κατασχέσεις και πρόστιμα. Οι Ενοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν δράση. Τι περιλαμβάνει το σχέδιο για τον Ενιαίο Φορέα Επιτήρησης των συνόρων, με στόχο τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών.
- Καλούν στη Βουλή τους προστατευόμενους μάρτυρες για τη Novartis. Θα τους βγάλουν την κουκούλα;
- Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η Ν.Δ. έσπειρε ρατσισμό, ξενοφοβία, απανθρωπιά και θερίζει άρνηση ακόμη και των στελεχών της στη διαχείριση του προσφυγικού».
- Αδωνις Γεωργιάδης: «Υποτιμήσαμε το ότι ο κ. Ερντογάν θα χρησιμοποιούσε το μεταναστευτικό ως όπλο κατά της νέας ελληνικής κυβέρνησης».
- Οι κάμερες «συνέλαβαν» τους ληστές στα βόρεια προάστια. Φωτογραφικά ντοκουμέντα. Η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη δύο κυκλωμάτων που ρήμαξαν 13 σπίτια μέσα σε έναν μήνα.
- Οι άγνωστες «συλλήψεις» πριν από το μακελειό στη Βάρη. Πώς η σερβική μαφία προετοίμασε τη διπλή εκτέλεση στην ταβέρνα.
- «Πρώτα μου έσπασαν το χέρι και μετά με βίασαν». Η συγκλονιστική κατάθεση της 24χρονης Αννας από την Ουκρανία, η οποία έπεσε θύμα των «δράκων» του κέντρου που λήστευαν και κακοποιούσαν ιερόδουλες.
Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:
- Ο πελαργός έρχεται! Ο Αλ. Μπουρδούμης και η Λ. Δροσάκη θα γίνουν γονείς. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, που περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους μωρό.
- Επιθυμία για ένα παιδί. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα νιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ να φέρουν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.
- «Με τη Μαρία είμαστε μόνο φίλοι». Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μιλώντας στην «R», διαψεύδει τις φήμες πως διατηρεί δεσμό με την τηλεοπτική παρτενέρ του στη δυνατή σειρά «Αγριες μέλισσες», Μ. Κίτσου.
- Ιωάννα Παππά: «Τον γιο μας θα τον βαφτίσουμε Αντώνη».
- Μαζί μόνο στη σκηνή. Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξεκαθαρίζει στην «R» πως δεν είναι ζευγάρι με την όμορφη συμπρωταγωνίστριά του Αγγέλα Σιδηροπούλου.
- Ζέτα Δούκα: «Δεν απαντώ στους haters».
- Μπόρα ήταν και πέρασε. Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου ξεπέρασαν την κρίση στον γάμο τους και προχωρούν.




Διαφήμιση - Advertisement