Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 11/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Κλειδωμένο! - Gkourou.com Survivor spoiler 11/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Κλειδωμένο!

Survivor spoiler 11/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Κλειδωμένο!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Στο χθεσινό επεισόδιο για άλλη μία φορά υπήρξε έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά των Κόκκινων για την σχέση του Γιώργου Γκιουλέκα και του James Καφετζή. Μάλιστα, στο Συμβούλιο του Νησιού επικράτησε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Όπως βλέπουμε στο trailer για το αποψινό επεισόδιο ο James δείχνει να έχει απηυδήσει, μετά και τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα αναφέρει ο παίκτης των Μπλε: «Μετά το χθεσινό συμβούλιο αυτό που κατάλαβα είναι ότι το πρόβλημα του Αλέξη και της «Υπολοχαγού Νατάσας», της Κατερίνας δηλαδή, δεν είναι τόσο ότι κάνω παρέα με τον Γκιουλέκα. Δεν είμαστε στρατιωτάκια να είμαστε φουλ αφοσιωμένοι στο τι θα γίνει, τι θα πούμε, πώς θα πάμε».

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

Πρώτες πληροφορίες οι οποίες δεν είναι επιβεβαιωμένες δίνουν τη νίκη για το έπαθλο επικοινωνίας στους κόκκινους αλλά κρατήστε μικρό καλάθι μέχρι το οριστικό spoiler γιατί υπάρχει παντα και το σενάριο της ανατροπής.

UPDATE!! 

Τελικά επιβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας αφού η Κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Η ενημέρωση είναι οριστική!!

Οριστικό!!  Δείτε ΕΔΩ ποια παίκτρια αποχωρεί  από το reality.

Δείτε σε λίγο ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης.

Τα γυρίσματα έγιναν χθες το βράδι.


Διαφήμιση - Advertisement