Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 11/4: Κλειδωμένο! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί - Gkourou.com Survivor Spoiler 11/4: Κλειδωμένο! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί

Survivor Spoiler 11/4: Κλειδωμένο! Αυτή η παίκτρια αποχωρεί


Διαφήμιση - Advertisement

 

Τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό συνάντησαν για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Τετάρτης, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Κι αυτό μιας και τόσο οι ίδιοι όσο και το τηλεοπτικό κοινό έπρεπε να μάθουν την υποψήφια που θα συμπλήρωνε την τετράδα των υποψηφιοτήτων προς αποχώρηση.

Τον πρωταγωνιστή ρόλο σε αυτό το συμβούλιο του νησιού έμελλε να έχουν οι Κόκκινοι, οι οποίοι και δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη από τους Μπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Έτσι, για τελευταία φορά, σύσσωμη η ομάδα των κόκκινων θα έπρεπε να ρίξει την ψήφο της σε μια ακόμη γυναίκα.

Είτε η Ασημίνα Χατζηανδρέου είτε η Κατερίνα Δαλάκα, λοιπόν, έμελλε να βρεθεί στον τάκο των υποψηφιοτήτων πλάι στην Άιρα Αντομαϊτίτε, την Δώρα Νικολή και τη Χρύσα Χατζηγεωργίου. Από την ροή του συμβουλίου ωστόσο, όπως τις περισσότερες βραδιές άλλωστε, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι υψηλοί τόνοι και οι κοκορομαχίες ανάμεσα στους γνώριμους παίκτες από τις δυο ομάδες. Δηλαδή τον Τζέιμς Καφετζή με τον Σταμάτη Ταλαδιανό κυρίως από την μπλε ομάδα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Αλέξη Παππά από την αντίπαλη, κόκκινη ομάδα.

Οι λόγοι, βεβαίως, σχεδόν ανύπαρκτοι μιας και τα περισσότερα «προβλήματα» είχαν ήδη συζητηθεί στο αγώνισμα του Survivor που προηγήθηκε ενώ οι πρωταγωνίστριες των Κόκκινων, αν και συμμετείχαν με φωνές στην κουβέντα, ένιωσαν πως δεν ήθελαν πια να συμμετέχουν και να «φθείρονται», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Κατερινα Δαλάκα, σε τέτοιου είδους κοκορομαχίες μιας και «βαρέθηκαν» όπως υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στην πορεία του συμβουλίου, δε, ο Γιώργος Λιανός έστειλες τους παίκτες της κόκκινης ομάδας προκειμένου να ψηφίσουν τον πλέον αδύναμο, γυναικείο, κρίκο της ομάδας τους. Και η κάλπη… μίλησε αναδεικνύοντας την τέταρτη στη σειρά υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, η οποία και ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Άιρα Αντομαϊτίτε, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ποια αποχωρεί;

Η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Άιρα Αντομαϊτίτε.

ΣΟΚ!!! Δείτε ΕΔΩ ποιος παίκτης κερδίζει τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης.

Τα γυρίσματα έγιναν χθες το βράδι.

Διαφήμιση - Advertisement