Διαφήμιση - Advertisement
Πειραιάς: Αυτός είναι ο 31χρονος ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε από την κατάρρευση κτιρίου - 7 προσαγωγές - Gkourou.com Πειραιάς: Αυτός είναι ο 31χρονος ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε από την κατάρρευση κτιρίου - 7 προσαγωγές

Πειραιάς: Αυτός είναι ο 31χρονος ειδικός φρουρός που σκοτώθηκε από την κατάρρευση κτιρίου - 7 προσαγωγές


Διαφήμιση - Advertisement

 


Τραγωδία με ένα νεκρό αστυνομικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, έπειτα από κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον ειδικό φρουρό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο, 31 ετών, ο οποίος φέρεται να είχε πάει στην οικοδομή για ένα επιπλέον μεροκάματο.

Ο άτυχος αστυνομικός εγκλωβίστηκε στην καμπίνα φορτηγού οχήματος, το οποίο καταπλακώθηκε από δομικά υλικά και παρόλο που στην αρχή οι άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο είχαν επικοινωνία μαζί του, ο άνδρας ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Υπάρχουν επίσης τρεις τραυματίες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι για τους οποίους κατέρρευσε το τμήμα του παλιού κτιρίου.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομιία έχει προχωρήσει σε 7 προσαγωγές: Πρόκειται για 5 εργαζομένους και τον εργολάβο, αλλά και έναν οδηγό φορτηγού.

"Έχουμε σίγουρα έναν νεκρό. Ήταν 9 εργαζόμενοι μέσα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν και αστυνομικός ο νεκρός. Είχε άδεια μικρών εργασιών, τι επεμβάσεις έγιναν θα διερευνηθεί. Δεν μπορεί να έπεσε το μισό κτίριο από μικρές εργασίες. Περιμένουμε να γίνει ανάκριση. Εγκλωβισμένοι δεν υπάρχουν, ψάχνει βέβαια ο σκύλος" είπε νωρίτερα ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Όπως επιβεβαίωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο νεκρός ήταν όντως αστυνομικός σε άδεια που έκανε δεύτερη δουλειά ως οδηγός.

"Κάπως πειράχτηκε η στατικότητα του κτιρίου και αυτό κατέρρευσε", ανέφερε.


Διαφήμιση - Advertisement