Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 18/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; Update!! - Gkourou.com Survivor spoiler 18/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; Update!!

Survivor spoiler 18/3: Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; Update!!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Μετά το ανατρεπτικό επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17/3 στο Survivor  είδαμε να αλλάζουν για πολλοστή φορά οι ισορροπίες μετά την ανακοίνωση για τις αλλαγές τω ομάδων.

Τι και αν οι παίκτες είχαν αρχίσει να συνηθίζουν τις νέες συστάσεις, η παραγωγή ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς οι τραυματισμοί παικτών δεν έφερναν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σχέση με τις νίκες.

Μια από τις αλλαγές λοιπόν, που συζητήθηκε κα θα συζητηθεί ξανά σήμερα το βράδυ είναι αυτή του Φάνη. Ο παίκτης παρέμεινε για λίγες ημέρες στους διάσημους και πλέον επέστρεψε στην αρχική του ομάδα, στους μπλε.

Όσα θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας 18/3 στο Survivor

Αυτή λοιπόν η τροποποίηση θα κάνει την Κατερίνα Δαλάκα να ''σπάσει'' τη σιωπή της και να αποκαλύψει στην προσωπική της συνέντευξη τα όσα είδε τον Φάνη να λέει στον Σταμάτη σε διάρκεια πέντε λεπτών.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, απόψε 18/3 θα παιχτεί ο δεύτερος αγώνας ασυλίας. Εχθές είδαμε τους μαχητές να έχουν καλύτερο πρόσωπο στους στίβους μάχης - κερδίζοντας την πρώτη ασυλία. Θα συνεχιστεί άραγε αυτή η καλή αγωνιστική επίδοση; Εδώ είμαστε και θα τα δούμε όλα!

Ποια ομάδα θα κερδίσει τη 2η ασυλία; 

Update!!

Τελικά νικητές είναι οι Μαχητές με 12-10

Εαν έχουμε spoiler θα ανέβει  σε λίγο ΕΔΩ .


Διαφήμιση - Advertisement