Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 1-5: Η 4η ασυλία και η 4η υποψηφιότητα - Gkourou.com Survivor Spoiler 1-5: Η 4η ασυλία και η 4η υποψηφιότητα

Survivor Spoiler 1-5: Η 4η ασυλία και η 4η υποψηφιότητα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 1-5: Ολα όσα μπορούν να συμβούν τη Μεγάλη Τετάρτη, στο αγώνισμα για την τέταρτη ασυλία και στη διαδικασία ανάδειξης του τέταρτου υποψηφίου για αποχώρηση.

Ανατρεπτικό το επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, αφού δεν είναι τόσο η νίκη των Μπλε, στο αγώνισμα για την κατάκτηση της τρίτης ασυλίας, όσο η υποψηφιότητα της Ασημίνας, που φέρνει τα πάνω κάτω και έχει προκαλέσει όργιο φημολογιών, αναφορικά με το ενδεχόμενο να είναι και αυτή που θα δούμε την Πέμπτη, να αποχωρεί από το Survivor.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον η τέταρτη ασυλία και από την πρώτη στιγμή, έχουμε εκφράσει την εκτίμηση ότι οι ασυλίες αυτής της εβδομάδας θα μοιραστούν, μεταξύ των δύο ομάδων.

Αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί και οι Κόκκινοι κάνουν το 2-2 τη Μ. Τετάρτη, τότε από την πλευρά της Μπλε ομάδας, αναμένεται κίνηση στρατηγικής και ήδη δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για υποψηφιότητα της Σταυρούλας, αν και εφόσον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της. Διαφορετικά και η Αναστασία, θα είναι αυτή που -εκτός απροόπτου- θα τεθεί αντιμέτωπη με Ασημίνα, Θοδωρή και Γιώργο.

Αν, ωστόσο, οι Κόκκινοι ηττηθούν και οι Μπλε κάνουν το 3-1, τότε δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Χριστόφορος Ταξίδης θα είναι αυτός που θα συμπληρώσει την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Πηγή: dokari

 Δείτε ΕΔΩ  ποιοι θα κερδίσουν την 4η ασυλία

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 21-5: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία;

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ζευγάρι με πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιό

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και μόλις επιβεβαιώθηκε!

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement