Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 26/3: Κλειδωμένο!! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 26/3: Κλειδωμένο!! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 26/3: Κλειδωμένο!! Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 


Έντονο θα είναι το σημερινό (26/3) επεισόδιο του Survivor, όπως όλα δείχνουν. Ο James φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο του Σταμάτη και του Παππά, οι οποίοι δεν κρύβουν την ενόχλησή τους προς το πρόσωπό του.

Ο James στο αποψινό επεισόδιο δείχνει δυσαρεστημένος με τα όσα είπε ο Σταμάτης για εκείνον, ενώ θα απαντήσει και στον Παππά πριν από τον αγώνα ασυλίας.

«Παρ’ όλο που κερδίσαμε, χθες το συμβούλιο ήταν πάρα πολύ περίεργο. Δέχθηκα επίθεση από τον Σταμάτη, εκεί που δεν το περίμενα», εξηγεί ο James Καφετζής.

Στη συνέχεια στο trailer πηγαίνουμε λίγες ώρες μετά, όπου πριν τον αγώνα ασυλίας ο Αλέξης Παππάς αναφέρει: «Τα φαινόμενα Γιώργο δεν απατούν, ο Σταμάτης είναι ένας παίκτης που πηγαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σταθερούς».

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρωτάει τον Αλέξη Παππά για ποιον λόγο οι Μπλε δεν προσεγγίζουν τον Σταμάτη για να λύσουν αυτό το θέμα, ο παίκτης των Κόκκινων απαντά: «Γιατί θέλει κάποιος να είναι αρχηγός στην Μπλε ομάδα, να ρυθμίζει τους κανόνες εκεί για να μην φύγει ο ίδιος».

«Είμαι 27 χρονών. Εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 2021 και ξανά στο Survivor του 2024», τονίζει ο James Καφετζής από την πλευρά του.

Στο αποψινό επεισόδιο, λοιπόν, πέραν του ότι θα παρακολουθήσουμε τόσο τους μπλε όσο και τους κόκκινους σε μια πολύ δυνατή μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας  ο Αλέξης Παππάς στην προσπάθειά του να σπάσει τα νεύρα των μπλε σε έναν αγώνα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό θα πάει να συγχαρεί στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας τον μαχητή ο οποίος θα μείνει άναυδος όπως και όλη του η ομάδα!

Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία;

Η αρχική μας εκτίμηση (δείτε ΕΔΩ) επιβεβαιώνεται αφού οι Κόκκινοι θα κερδίσουν την 3η ασυλία.

Δείτε ΕΔΩ ποια είναι η τρίτη υποψήφια 

Δείτε ΕΔΩ ποιοι θα κερδίσουν την 4η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement