Διαφήμιση - Advertisement
MasterChef 4: Έξαλλη και πάλι η Κατερίνα, «Ηλίθιοι! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη» - Gkourou.com MasterChef 4: Έξαλλη και πάλι η Κατερίνα, «Ηλίθιοι! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη»

MasterChef 4: Έξαλλη και πάλι η Κατερίνα, «Ηλίθιοι! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη»


Διαφήμιση - Advertisement



Πολλοί διαγωνιζόμενοι στο MasterChef 4 ξαφνιάστηκαν με την επιλογή της Κατερίνας να δώσει τη «Χρυσή Κάρτα» στον Διονύση για να τον «σώσει» από τη δοκιμασία αποχώρησης, στην οποία τελικά έφυγε η Μάγδα.
Κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους έκαναν πλάκα με αυτή την αφορμή, μιλώντας για «έρωτα» της Κατερίνας με τον Διονύση. «Καλά κι εσύ τώρα, τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει» είπε αστειευόμενος ο Ηλίας.
«Γενικώς ζηλέψανε πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» σχολίασε η Κατερίνα στην κάμερα.

Τα αστεία δεν της άρεσαν και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της. «Καμία πλάκα. Ηλίθιοι. Πιστεύουν διάφορα. Πώς είχε πει ο Αϊνστάιν; Η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη. Έτσι κι αυτοί. Η βλακεία στο σπίτι είναι όντως ατελείωτη» είπε μιλώντας στην κάμερα, «δεν νομίζω πως έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα».

Διαφήμιση - Advertisement