Διαφήμιση - Advertisement
Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz- Η ανακοίνωση στο Instagram - Gkourou.com Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz- Η ανακοίνωση στο Instagram

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz- Η ανακοίνωση στο Instagram


Διαφήμιση - Advertisement

 


Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, που μετά από σχεδόν 11 μήνες σχέσης έβαλαν τέλος στη σχέση τους.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η 26χρονη τενίστρια, με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο Στέφανος κι εγώ χωρίσαμε σαν φίλοι. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και εμπειρίες και με αμοιβαίο σεβασμό αποφασίσαμε να τραβήξει ο καθένας τον δικό του δρόμο».

Οι δύο αθλητές ήταν μαζί λιγότερο από έναν χρόνο, ενώ τον περασμένο Ιούνιο ο 25χρονος τενίστας δήλωνε για την Μπαντόσα πως είναι η αδελφή ψυχή του.

To insta story της Πάουλα Μπαντόσα:

«Μετά από προσεκτική σκέψη και πολλές αγαπημένες στιγμές μαζί, ο Στέφανος κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι μας. Έχουμε μοιραστεί ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και γνώσεις και ως φίλοι με απέραντο αλληλοσεβασμό επιλέξαμε να προχωρήσουμε ο καθένας στον δικό του δρόμο.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειας μας και όλων όσοι έχουν υπάρξει μέρος της ιστορίας μας. Στη μετάβασή μας στο νέο κεφάλαιο στις ζωές μας, ευχόμαστε ο ένας στον άλλον τα καλύτερα σε όλες τις προσπάθειές μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου παρακαλούμε για προστασία της ιδιωτικότητάς μας και ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας».


Διαφήμιση - Advertisement