Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 22/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Αλέξης Παππάς - Gkourou.com Survivor spoiler 22/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Αλέξης Παππάς

Survivor spoiler 22/4: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Αλέξης Παππάς


Διαφήμιση - Advertisement

 

Με μια απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε τη νέα εβδομάδα το Survivor, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μια ανακοίνωση – βόμβα που έμελλε να κάνει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στους παίκτες των δυο ομάδων που συγκεντρώθηκαν στον στίβο μάχης.

Ειδικότερα, με το… καλησπέρα, ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε τα εξής απευθυνόμενος στους Κόκκινους και τους Μπλε. «Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς».

«Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, μουδιάζοντας εύλογα τους παίκτες και των δυο ομάδων, στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη, κάτι είχαμε καταλάβει. Με τον Αλέξη ήμασταν πάρα πολύ φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια, τόσο στην ομάδα όσο και προσωπικά σε μένα, θα είναι αρκετά μεγάλη» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Δαλάκα.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 9.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή του. Τσουχτερή και επιτρέψτε μας, άλλοι με τόσα φτιάχνουν σπιτικό, επιχείρηση και γενικώς μπορούν να ζήσουν πλουσιοπάροχα.

15 εβδομάδες κατάφερε να μείνει μέσα,  συνεπώς 135.000 ευρώ θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Δείτε ΕΔΩ  ποια ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement