Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 2-5: Κλειδωμένο! Αυτός αποχωρεί σήμερα - Gkourou.com Survivor Spoiler 2-5: Κλειδωμένο! Αυτός αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 2-5: Κλειδωμένο! Αυτός αποχωρεί σήμερα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Δεν είναι και η πιο καλή μέρα για… Spoiler, η σημερινό, με τις πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο να έρχονται με το σταγονόμετρο.

Ηρθαν όλα… τούμπα, άλλωστε, λόγω της διεξαγωγής του μικτού αγωνίσματος Ελλάδας – Τουρκίας, για το μεγάλο έπαθλο, με αποτέλεσμα να προκύψουν διαδοχικές «καραμπόλες» και να φτάσει στο σημείο η παραγωγή, έως και αργά το μεσημέρι, απόγευμα σχεδόν της Μ. Πέμπτης, να μην έχει καν στείλει τρέιλερ στον ΣΚΑΪ, για το αποψινό επεισόδιο.

Το τρέιλερ ανέβηκε τελικά, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, αποκαλύπτοντας και το μεγάλο έπαθλο, που δεν είναι άλλο από ένα ταξίδι στο Κουρασάο της Βραζιλίας.

Ολα τα λεφτά, όμως, απόψε «παίζονται» στη μονομαχία για την αποφυγή της αποχώρησης.

Με την Ασημίνα να συμμετέχει κανονικότατα, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ και να δίνει τη μάχη της για την εξασφάλιση της παραμονής.
Ποιος είναι ο παίκτης, που θα δούμε, τελικά, να αποχωρεί απόψε; Ο Θοδωρής Τουρκογιώργος, είναι τελικά, αυτός που θα κάνει Πάσχα εκτός Survivor.
Ασημίνα, Αναστασία και Γιώργος, συνεχίζουν κανονικά την παρουσία τους στο παιχνίδι.
Δείτε σε πολύ λίγο ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει το τεράστιο έπαθλο.

Διαφήμιση - Advertisement