Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 10/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία - Gkourou.com Survivor Spoiler 10/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία

Survivor Spoiler 10/4: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία


Διαφήμιση - Advertisement

 

Λίγο πριν από την ένωση, η ένταση στο Survivor αυξάνεται. Στο σημερινό επεισόδιο (10/4), θα μάθουμε ποια θα είναι η τέταρτη γυναίκα που θα παλέψει για την παραμονή της αυτή την εβδομάδα στο παιχνίδι. Παράλληλα, η σχέση του James Καφετζή και του Γιώργου Γκιουλέκα, θα προκαλέσει την αντίδραση της Κόκκινης ομάδας.

Ήδη, είχαμε δει στα προηγούμενα επεισόδιο ότι πολλοί από τους Κόκκινους δεν είναι ευχαριστημένοι με το γεγονός πως ο Γιώργος Γκιουλέκας συνεχίζει να κάνει παρέα με τον James Καφετζή.

Όμως στο, όπως φαίνεται, εκρηκτικό επεισόδιο που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε, οι τόνοι θα ανέβουν. Συγκεκριμένα, με βάση το trailer που έχει κυκλοφορήσει, η Κατερίνα, η Ασημίνα και ο Αλέξης θα συγκρουστούν τόσο με τον Γιώργο, όσο και με τον James.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ακούγεται να λέει στο trailer η Ασημίνα: «Σας είδα ότι μιλάγατε για τον πάγκο μας. Μας περνάς για χαζούς; Ό,τι έχουμε πει στην καλύβα, ο Γιώργος θα προλάβει να τα πει στον James».

Ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία;

Οι Μπλε είναι αυτοί που και σήμερα θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση της νίκης και θα κλείσουν την εβδομάδα με τις νίκες στο 3-1. 

Ανατροπή… βόμβα! Δείτε ΕΔΩ ποια είναι η 4η υποψήφια. 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας


Διαφήμιση - Advertisement