Διαφήμιση - Advertisement
Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό - Gkourou.com Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό

Άρης Σοϊλέδης: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τον χωρισμό


Διαφήμιση - Advertisement

 

Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Άρης Σοϊλέδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Τρίτης 16 Απρίλη.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor αλλά και του J2US, μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά, αλλά και τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι, έκανε μια ανάρτηση που αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Αυτή η ανάρτηση έγινε βέβαια μετά την αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά ότι είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό της.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Κυριακής, ο Άρης Σοϊλέδης ενημέρωσε το κοινό του πως είχε ένα ατύχημα στο κεφάλι.

«Και φυσικά η κατάρα συνεχίζεται. Άλλο ένα τουρνουά πάντελ. Ρακετιά από το συμπαίκτη μου... μας άνοιξε το κεφάλι. Γενικά μια χαρά, όλα πάνε τρένο», είπε.

Στις πρώτες δηλώσεις της, η Μαρία Αντωνά, μετά τη δική της περιπέτεια, τόνισε ότι τράκαρε με ράπερ χωρίς όμως να πάθει κάτι κανένας από τους δυο.

Συγκεκριμένα, πήγαινε το βράδυ της Δευτέρας (15/4) στην Ερμού για να συναντήσει κάποιους φίλους της και… ένα άλλο αυτοκίνητο ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και τη χτύπησε, πέταξε το αυτοκίνητό της στη βιτρίνα ενός μαγαζιού. Ευτυχώς όμως ουδείς δεν έπαθε τίποτα!

Η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή

Ο Άρης Σοϊλέδης έγραψε και έβαλε ένα emoji που κλείνει πονηρά το μάτι: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο στο πλάι σου… Έτσι μόνο θα καταλάβεις ποιος πραγματικά είναι εκεί και σε στηρίζει».


 


Διαφήμιση - Advertisement