Διαφήμιση - Advertisement
Γιάννης Φέρτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της- - Gkourou.com Γιάννης Φέρτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της-

Γιάννης Φέρτης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ντενίση στον πρώην σύζυγό της-


Διαφήμιση - Advertisement

 


Το δικό της σπαρακτικό αντίο στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη θέλησε να πει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μιμή Ντενίση. 

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14/04 σε ηλικία 86 ετών και από το πρώτο λεπτό ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί για αυτή τη σημαντική απώλεια.

Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση του.

Η Μιμή Ντενίση είχε παντρευτεί τον Γιάννη Φέρτη το 1981 μετά από τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Συμβολαιογράφος". Το ζευγάρι χώρισε το 1988.

Η Μιμή Ντενίση θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φέρτη με τα πιο συγκινητικά λόγια:

«Ήταν αυτός που μ έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση.


Διαφήμιση - Advertisement