Διαφήμιση - Advertisement
Αναστάτωση για Γιώργο Λιάγκα - Φαίη Σκορδά: Αποχώρησαν από τις εκπομπές τους μετά από τηλεφώνημα! Η Σκορδά επέστρεψε μετά από λιγο - Gkourou.com Αναστάτωση για Γιώργο Λιάγκα - Φαίη Σκορδά: Αποχώρησαν από τις εκπομπές τους μετά από τηλεφώνημα! Η Σκορδά επέστρεψε μετά από λιγο

Αναστάτωση για Γιώργο Λιάγκα - Φαίη Σκορδά: Αποχώρησαν από τις εκπομπές τους μετά από τηλεφώνημα! Η Σκορδά επέστρεψε μετά από λιγο


Διαφήμιση - Advertisement

 

Ο παρουσιαστής του Πρωινού δεν επέστρεψε ξανά στο πλατό

Αναστάτωση επικράτησε τόσο για τον Γιώργο Λιάγκα όσο και για την Φαίη Σκορδά, όταν δέχτηκαν σχεδόν την ίδια ώρα τηλεφώνημα στον αέρα των εκπομπών τους. Μάλιστα, και οι δυο αποχώρησαν από τις εκπομπές τους, με τον παρουσιαστή ωστόσο να μην επιστρέφει στο πλατό του Πρωινού.

Τι συνέβη με Λιάγκα - Σκορδά

Η παρουσιάστρια του Fays Time τρομοκρατήθηκε όπως είδαμε στον ΣΚΑΙ, όταν χτύπησε το κινητό της και είπε «Είναι από το σχολείο παιδιά! Μπορούμε να πάμε διαφημίσεις;», ενώ κατευθύνθηκε γρήγορα πίσω από τις κάμερες για να απαντήσει.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα παρά μόνο αρκέστηκε να πει «Επιστρέψαμε, όλα καλά», ενώ προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Την ίδια ώρα τηλεφώνημα δέχτηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να αποχωρεί από το πλατό και να μην επιστρέφει, με τους συνεργάτες του να συνεχίζουν και να ολοκληρώνουν την εκπομπή.


Διαφήμιση - Advertisement