Διαφήμιση - Advertisement
Αποκάλυψη ''ΒΟΜΒΑ'' Μακαλιά για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη - Gkourou.com Αποκάλυψη ''ΒΟΜΒΑ'' Μακαλιά για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη

Αποκάλυψη ''ΒΟΜΒΑ'' Μακαλιά για Μαρία Αντωνά και Άρη Σοϊλέδη


Διαφήμιση - Advertisement

 

Δημήτρης Μακαλιάς για Μαρία Αντωνά: «Μιλήσαμε, είναι σε ευάλωτη θέση, μένουν ακόμα μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη»

Στον πρόσφατο χωρισμό της Μαρίας Αντωνά από τον Άρη Σοϊλέδη έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας, αναφέρθηκαν το πρωί του Σαββάτου 13/2 στην εκπομπή «I Love Σουκου».

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς που συνεργάστηκαν με τη Μαρία Αντωνά στο Open και είχαν ζήσει από κοντά τη σχέση τους αλλά και τη στήριξη που έδειχνε η δημοσιογράφος στον αγαπημένο της, εξέφρασαν τη δική τους άποψη με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει όσα είπε με τη Μαρία Αντωνά στη συνάντησή τους.

«Είναι σίγουρα στενάχωρο. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Ήταν επτά χρόνια μαζί, πηγαίνανε για γάμο, προσπαθούσαν να τον οργανώσουν, όλο κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή… Αυτό που με στενοχωρεί εμένα ιδιαίτερα πολύ είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά αντρίκια. Στο Open επειδή βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι, είχαν ακουστεί διάφορα. 

Η Μαρία πολύ σωστά βγήκε και τον υποστήριζε όσο ήταν στο παιχνίδι, πράγμα που σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό. Εδώ έκανε κακό σε εμάς… Ήταν πάρα πολύ άβολο γι’ αυτήν να ακούγονται πράγματα κι εκείνη να είναι κάθε μέρα μπροστά σε έναν φακό και να πρέπει να βγαίνει να απαντά» σχολίασε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Όλοι έχουμε μιλήσει μαζί της. Χρειάζονται χρόνο. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Όταν έχεις στηρίξει κάπως όλη σου τη ζωή σε έναν άνθρωπο… Δεν μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Το ίδιο σπίτι έχουν ακόμα. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει… Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους… Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος» είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.


Διαφήμιση - Advertisement