Διαφήμιση - Advertisement
2 ζώδια θα δουν «πλούτη» μέχρι το τέλος Απριλίου – Θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν εμπόδια - Gkourou.com 2 ζώδια θα δουν «πλούτη» μέχρι το τέλος Απριλίου – Θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν εμπόδια

2 ζώδια θα δουν «πλούτη» μέχρι το τέλος Απριλίου – Θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν εμπόδια


Διαφήμιση - Advertisement

 

Ό,τι κι αν συμβεί τον Απρίλιο ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: Δύο ζώδια θα βγουν από την άλλη πλευρά με περισσότερη αφθονία και «πλούτη» από όσα θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. Μπορεί να χρειαστεί να υπερπηδήσουν μερικά απρόβλεπτα εμπόδια, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Ο Απρίλιος ξεκίνησε με τον ανάδρομο Ερμή την πρώτη μέρα και αυτό μπορεί αυτόματα να μας ταρακουνήσει βαθιά. Αν και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τραγικό, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μια σοβαρή παρεξήγηση που θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να ξεκαθαρίσουμε.

Αυτό είναι που θα χαρακτηρίσει αυτόν τον μήνα, και από εδώ θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει το ταξίδι αυτών των δύο ζωδίων. Ξέρουμε ότι θα το ξεπεράσουμε, αλλά αρχικά δεν θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πώς τα πράγματα έγιναν τόσο μπερδεμένα τόσο γρήγορα.

Με την άφθονη ενέργεια του Κριού που μας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα (συν το γεγονός ότι στις 20 του μήνα έρχεται η εποχή του Ταύρου), μπορεί να καταλήξουμε να παίρνουμε πολύ σοβαρά τα λόγια κάποιου άλλου ή να χάνουμε τον δρόμο μας επειδή παρεξηγούμε τις πράξεις ενός άλλου ατόμου.

Αυτό που κάνει αυτόν τον μήνα λίγο πιο δύσκολο για κάποιους απ’ ό,τι για άλλους έγκειται στο γεγονός ότι δεν κοιτάζουν προς τη σωστή κατεύθυνση για καθοδήγηση ή απαντήσεις. Δεν πειράζει γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα βγουν πιο λαμπεροί μετά από κάθε αναταραχή λαμπεροί. Γι’ αυτό, μην ανησυχείτε πάρα πολύ.

Παρακάτω θα διαβάσετε τα δύο τυχερά ζώδια που ξεπερνούν τις δυσκολίες τους και βιώνουν την αφθονία μέχρι το τέλος Απριλίου.

2 ζώδια θα δουν «πλούτη» μέχρι το τέλος Απριλίου – Θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν εμπόδια

  • Καρκίνος
  • Ζυγός

Καρκίνος

Ο κύριος αντίπαλός σας είναι ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος ξεκίνησε την 1η Απριλίου 2024. Αλλά πότε έχετε καταρρεύσει μόνο και μόνο επειδή έχετε μια δύσκολη μέρα αραιά και που; Αν το θέμα είναι ότι ξεκίνησε λάθος αυτός ο μήνας η αλήθεια είναι ότι έχεις αρκετές μέρες μπροστά σου για να το διορθώσεις, και είσαι πολύ καλός σε αυτό.

Αυτό που σας δημιουργεί δυσκολίες είναι η ιδέα ότι κάτι πάει στραβά ακριβώς στην αρχή του μήνα και θα ξοδέψετε υπερβολικά πολύ χρόνο προσπαθώντας να διορθώσετε αυτό το λάθος.

Εξαιτίας κάποιων ζητημάτων που σχετίζονται με τον εγωισμό σου, μπορεί να μην θέλεις να πάρεις τα μαθήματα που σου δίνει η ζωή και το σύμπαν σε παγιδεύει εντελώς, Καρκίνε. Υπάρχει μια σοβαρή «κρυφή» ευλογία που έρχεται προς το μέρος σας

Τι μπορούν να δουλέψουν οι Καρκίνοι για να κάνουν τον Απρίλιο καλύτερο: Δεν σημαίνει ότι όλος ο Απρίλιος έχει να κάνει με τις δύσκολες στιγμές. Θα δεις τι πρέπει να πάρεις στα σοβαρά και τι πρέπει να αφήσεις, καθώς αυτό είναι το κύριο μάθημα αυτού του μήνα. Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά.

Μάθετε να αφήνεστε και δείτε τι θα συμβεί. Αυτό θα χρειαστεί εμπιστοσύνη. Μόλις εμπεδώσετε την ιδέα ότι το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάτι σπουδαίο, θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζυγός

Ό,τι κι αν έκανες για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα μπορούσες κάλλιστα να υποκλιθείς, Ζυγέ. Δουλέψατε σκληρά για να βρεθείτε εδώ, σε μια καλή θέση, τον φετινό Απρίλιο. Τώρα, αυτό που σε πιέζει είναι η ιδέα να το διατηρήσεις. Ναι, έτσι είναι η ζωή για σένα. Πάντα έχει απαιτήσεις και πάντα πρέπει να τις ικανοποιήσεις. Έτσι, αυτό που πραγματικά εξετάζετε αυτόν τον μήνα είναι η ιδέα της αντοχής.

Υπάρχει μεγάλη πίεση από το σπίτι και τη δουλειά. Ο Απρίλιος φέρνει όλες τις φρέσκες νέες ιδέες, που στην περίπτωσή σας σημαίνει νέα δουλειά, νέες εργασίες, νέες δουλειές και νέους στόχους. Ενώ όλα αυτά σας εμπνέουν και βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό, σας κουράζουν επίσης, καθώς μερικές φορές δεν αισθάνεστε ότι είστε σε θέση να αντέξετε όλη αυτή την ενέργεια που εκπέμπει η δουλειά.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι, ενώ όλοι στη ζωή σας φαίνεται να έχουν υιοθετήσει μια υπερβολικά ενεργητική και εργατική στάση εσείς αισθάνεστε απεγνωσμένα ότι χρειάζεστε διακοπές στην Χαβάη.

Σε τι μπορεί να εργαστεί ο Ζυγός για να κάνει τον Απρίλιο καλύτερο: Λοιπόν, μπορείτε να πάτε στην Χαβάη. Ωστόσο αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εξωφρενικό, μπορείτε σίγουρα να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο και χώρο για να χαλαρώσετε. Αυτό που έχεις κάνει είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να είσαι παρών σε όλα τα μεγάλα καινούργια πράγματα, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τέτοιο.

Είστε απλά άνθρωποι και αυτός ο στόχος είναι απλά πολύ απαιτητικός. Αν θέλετε να έχετε έναν καλύτερο μήνα τότε επιτρέψτε στον εαυτό σας να έχει τον χρόνο ηρεμίας που προφανώς απαιτεί το σώμα σας από εσάς. Όλα είναι εντάξει, Ζυγέ.

Πηγή: enikos


Διαφήμιση - Advertisement