Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 23/3: Βουίζει ο τόπος! Αλλαγή ομάδων ξανά… - Gkourou.com Survivor Spoiler 23/3: Βουίζει ο τόπος! Αλλαγή ομάδων ξανά…

Survivor Spoiler 23/3: Βουίζει ο τόπος! Αλλαγή ομάδων ξανά…


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 23-3: Δεν γίνονται αυτά. Μάλλον γίνονται. Στο φετινό Survivor, όλα γίνονται. Και η φήμη που θέλει την παραγωγή, δηλαδή τον Ατζούν, να αλλάζει τις ομάδες ξανά, φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά.

Γι’ ακόμη μια φορά, αυτό που λέμε από χθες, φαίνεται ότι θα το δούμε την Κυριακή.

Για την ακρίβεια, αυτό που ζήτησε από την παραγωγή η Κατερίνα Δαλάκα, φαίνεται να γίνεται πράξη, αν επιβεβαιωθούν φυσικά οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τον Αγιο Δομίνικο και θέλουν, Γκιουλέκα και Περπατάρη να επιστρέφουν στη Μπλε ομάδα.

Και από την άλλη, Σάββα Γκέντσογλου και Σταμάτη Ταλαδιανό να γυρίζουν στην Κόκκινη.

Μόνο που αν αυτό συμβεί στην πράξη, θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για το αρχικό αφήγημα της παραγωγής, που βέβαια έχει χάσει πια κάθε ίχνος αξιοπιστίας, μαζί με τη… μπάλα, με αποτέλεσμα να προκαλεί με κάθε της κίνηση, ακόμα μεγαλύτερη οργή στην πλευρά των τηλεθεατών και ακόμα μεγαλύτερες απώλειες στους δείκτες της τηλεθέασης.

Το πιο πάνω σενάριο είναι το τρίτο, λοιπόν, που προστίθεται στα δύο προηγούμενα που σας έχουμε αποκαλύψει πως παίζουν στο κόλπο των αλλαγών, στις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Τι τελικά θα πράξει ο Τούρκος παραγωγός, θα το γνωρίζουμε σύντομα.

Αυτό που συμβαίνει φέτος στο Survivor, δεν έχει προηγούμενο. Και -δυστυχώς- πολύ φοβόμαστε πως θα έχει και… επόμενο στάδιο! Πηγή: dokari 

Δείτε ΕΔΩ ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία.


Διαφήμιση - Advertisement