Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 9-5: Οριστικό!! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα. Βόμβα!!! - Gkourou.com Survivor spoiler 9-5: Οριστικό!! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα. Βόμβα!!!

Survivor spoiler 9-5: Οριστικό!! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα. Βόμβα!!!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 9-5: Θα γυρίσει εις βάρος της Κόκκινης ομάδας, η απόφαση για να βγάλουν τη Δώρα στον τάκο των υποψηφίων. Ποιος έχει προβάδισμα να αποχωρήσει σήμερα;

Πλέον, ξεκάθαρα η στρατηγική παίζει ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων στο Survivor, η στρατηγική, αλλά και οι παρέες, όπως κατηγορούν οι Μπλε τους Κόκκινους, για την επιλογή τους -ομόφωνη- να αναδείξουν τη Δώρα ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση, παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτήν την εβδομάδα.

Περσινά, ξινά σταφύλια, λέει ο ελληνικός λαός, αφού οι Κόκκινοι επικαλέστηκαν την παρουσία της Δώρας στη διάρκεια του μήνα, λες και Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορος είχαν πολύ καλύτερη παρουσία έναντι εκείνης.

Η ουσία είναι μία, πάντως και δεν αλλάζει. Η Δώρα συμπλήρωσε την τετράδα των υποψηφίων και μαζί με Ασημίνα, Σταυρούλα και Σταμάτη, είναι οι παίκτες που θα δούμε απόψε να διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor. 

Ποιος παίκτης αποχωρεί; 

Ο παίκτης που αποχωρεί απο το Survivor είναι..

η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

 Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement