Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler 9-5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει; - Gkourou.com Survivor spoiler 9-5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;

Survivor spoiler 9-5: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι - Ποιος θα αποχωρήσει;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Survivor Spoiler 9-5: Θα γυρίσει εις βάρος της Κόκκινης ομάδας, η απόφαση για να βγάλουν τη Δώρα στον τάκο των υποψηφίων. Ποιος έχει προβάδισμα να αποχωρήσει σήμερα;

Πλέον, ξεκάθαρα η στρατηγική παίζει ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων στο Survivor, η στρατηγική, αλλά και οι παρέες, όπως κατηγορούν οι Μπλε τους Κόκκινους, για την επιλογή τους -ομόφωνη- να αναδείξουν τη Δώρα ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση, παρά το γεγονός ότι ήταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτήν την εβδομάδα.

Περσινά, ξινά σταφύλια, λέει ο ελληνικός λαός, αφού οι Κόκκινοι επικαλέστηκαν την παρουσία της Δώρας στη διάρκεια του μήνα, λες και Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορος είχαν πολύ καλύτερη παρουσία έναντι εκείνης.

Η ουσία είναι μία, πάντως και δεν αλλάζει. Η Δώρα συμπλήρωσε την τετράδα των υποψηφίων και μαζί με Ασημίνα, Σταυρούλα και Σταμάτη, είναι οι παίκτες που θα δούμε απόψε να διεκδικούν την παραμονή τους στο Survivor.

Μια αποχώρηση που σύμφωνα με τη λογική και την κατάσταση που βρίσκονται οι 4 υποψήφιοι, έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί για παραμονή και αυτή είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Και τρεις παίκτες που θα δώσουν τη μάχη για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Με την εκτίμησή μας, μεταξύ Σταμάτη, Δώρας και Ασημίνας, να γέρνει ελαφρώς υπέρ της αποχώρησης της Δώρας, χωρίς να αποκλείεται, πάντως, να γίνει η έκπληξη με την Ασημίνα, ειδικά αν ο στόχος είναι τέτοιος που αποδεδειγμένα τη δυσκολεύει. 

Οριστικό!! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα. Βόμβα!!!

Δείτε ΕΔΩ μία πρώτη εκτίμηση με το ποια ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο


Διαφήμιση - Advertisement