Διαφήμιση - Advertisement
Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να κάνει σήμερα την ανακοίνωση για τη διάγνωση με τον καρκίνο - Gkourou.com Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να κάνει σήμερα την ανακοίνωση για τη διάγνωση με τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξε να κάνει σήμερα την ανακοίνωση για τη διάγνωση με τον καρκίνο


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Σοκ προκάλεσε στη Βρετανία αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο, και ότι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο χημειοθεραπειών.

Μιλώντας στο ITV News Charlene White μετά την αναπαραγωγή του μηνύματος, συντάκτης που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ εξήγησε τον λόγο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε τη σημερινή ημέρα.

«Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα και γιατί το έκαναν σήμερα, πρόκειται για τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Τελείωσαν το σχολείο σήμερα για τις διακοπές του Πάσχα.

Έχουν περάσε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες εκτός σχολείου. Ενώ η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αφιέρωσαν χρόνο για να τους το πούνε και προφανώς δεν υπάρχει πιο δύσκολο έργο για έναν γονέα να πει στα παιδιά του ότι κάποιος από τους δύο έχει καρκίνο.

Τελείωσαν το σχολείο σήμερα, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από την αναπόφευκτη κάλυψη της ιστορίας από τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι σε διακοπές, μπορούν να τους κρατήσουν μακριά από τους φίλους και το σχολείο τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό το παλάτι του Κένσινγκτον έκανε την ανακοίνωση για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον σήμερα» σημειώνει χαρακτηριστικά.


Διαφήμιση - Advertisement