Διαφήμιση - Advertisement
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μέγας «Δικέφαλος» «διέλυσε» τους «ερυθρόλευκους»! - Gkourou.com Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μέγας «Δικέφαλος» «διέλυσε» τους «ερυθρόλευκους»!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μέγας «Δικέφαλος» «διέλυσε» τους «ερυθρόλευκους»!


Διαφήμιση - Advertisement

 


 

Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ! Μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena», οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλαν αντίδραση και πήραν ένα μεγάλο «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποιώντας ιστορική εμφάνιση.

Η εξέλιξη του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε από τους «ερυθρόλευκους» στο 23’. Ο Φορτούνης βρήκε τον Ποντένσε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει τον Κοτάρσκι.

Ο ρυθμός όσο κυλούσε το ματς ανέβαινε κι ο καλύτερος ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βρήκε πρώτος το γκολ. Στη 12η ενέργεια του στην αντίπαλη περιοχή ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με τον Ζίβκοβιτς στο 38’. Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του εξαιρετικού Μπάμπα, ο οποίος πέρα από τον περιορισμό των Φορτούνη και Ροντινέι, συνέβαλε και δημιουργικά.

Μετά την ανάπαυλα, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, αλλά πριν προλάβει να δημιουργήσει κάποια μεγάλη στιγμή, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε από την άσπρη βούλα, καθώς ο Μπράντον Τόμας ανατράπηκε από τον Πορόζο, μετά από γέμισμα του Μπάμπα. Ο Ισπανός ανέλαβε την εκτέλεση, νικώντας τον Πασχαλάκη για το 0-2 στο 56ο λεπτό.

Ο Ελ Κααμπί πήγε να απαντήσει άμεσα, αλλά το γκολ που πέτυχε στο 59’ δεν μέτρησε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Πριν προλάβει να συνέλθει και να ανεβάσει την πίεση του ο Ολυμπιακός είδε τους παίκτες του Λουτσέσκου να σημειώνουν και τρίτο τέρμα, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση.

Σκόρερ και πάλι ο Μπράντον Τόμας, μετά από γύρισμα του ο Μουργκ στο 65ο λεπτό, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, μιας ιστορικής εμφάνισης έβαλε ο Οζντόεφ, μετά την πανέμορφη ενέργεια του Κωνσταντέλια. Ο Ρώσος έκανε το 0-4 στο 72ο λεπτό, μετά την πάσα τακουνάκι του 20χρονου μέσου.

Ο ΠΑΟΚ έριξε ρυθμούς κι ο Ολυμπιακός μείωσε το εύρος της ήττας, αλλά δεν άλλαξε τη γενικότερη εικόνα του ντέρμπι. Σκόρερ ήταν οι Φορτούνης (86’) και Μασούρας (90+8’)


Διαφήμιση - Advertisement