Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Χαμός σήμερα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο - Ανατροπή και την ώρα που τρώνε την πίτσα - Gkourou.com Survivor: Χαμός σήμερα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο - Ανατροπή και την ώρα που τρώνε την πίτσα

Survivor: Χαμός σήμερα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο - Ανατροπή και την ώρα που τρώνε την πίτσα


Διαφήμιση - Advertisement

 


Hρεμία δεν βρίσκουν οι παίκτες στο «Survivor All Star». Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», θα δούμε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του, δεν θα ολοκληρωθεί στο 10 αλλά πιο νωρίς.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», είπε ο δημοσιογράφος.

Survivor Spoiler 2/2: Βόμβα! Αυτοί κερδίζουν σήμερα αλλά δεν δέχονται να πάρουν το έπαθλο

Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό Δαλάκα–Ασημίνας! Ποια μπαίνει στο παιχνίδι;


Διαφήμιση - Advertisement