Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη - Gkourou.com Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη

Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη


Διαφήμιση - Advertisement

 Το ταξίδι της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor All Star τελείωσε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Στο αρχικό συμβούλιο του νησιού και λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία των Μαχητών προκειμένου να βγάλουν και τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης, από τους Διάσημους προχώρησε σε μία αποκάλυψη-φωτιά.

Αρχικά, ισχυρίστηκε πως… τσάκωσε παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να χρησιμοποιεί κινητό εντός του δάσους προκαλώντας τον απόλυτο πανικό. Οι μπλε άρχισαν να… ωρύονται και να φωνάζουν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν.

Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας ζήτησε από τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύψει ποιος παίκτης ήταν αυτό που χρησιμοποίησε το κινητό, με τον τελευταίο να κάνει λόγο για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η αποκάλυψη αυτή πέραν ότι προκάλεσε αναστάτωση στους παίκτες έφερε και τη διακοπή του συμβουλίου, με τον Γιώργο Λιανό να συγκαλεί νέο έκτακτο συμβούλιο την επόμενη μέρα.

Στο έκτακτο συμβούλιο οι παίκτες έμαθαν από τον Γιώργο Λιανό ότι η η παραγωγή επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη με αποτέλεσμα Κατερίνα και Ασημίνα να αποχωρήσουν από το Survivor All Star.

Έτσι οι Κόκκινοι θα συνεχίσουν με δύο παίκτες λιγότερους, ενώ όσον αφορά τη ψηφοφορία των Μαχητών, η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ρία Κολοβού. 

Αρά κατά σειρά έχουμε: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ρία Κολοβού.

Ποιος παίκτης αποχωρεί; 

Αν και περιμέναμε τον Κρις Σταμούλη τελικά ο παίκτης που αποχωρεί αυτήν την εβδομάδα από το Survivor All Star είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 

Πρώτη φορά πέφτουμε έξω!

Δείτε  ΕΔΩ μια πρώτη εκτίμηση ποια ομάδα κερδιζει το έπαθλο φαγητού της Πέμπτης

Survivor: Την πληρώνει "χρυσή" τη Δαλάκα ο Ατζούν - Με πόσα λεφτά γυρνάει στην Ελλάδα

Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το gkourou.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.


Διαφήμιση - Advertisement