Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό Δαλάκα–Ασημίνας! Ποια μπαίνει στο παιχνίδι; - Gkourou.com Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό Δαλάκα–Ασημίνας! Ποια μπαίνει στο παιχνίδι;

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό Δαλάκα–Ασημίνας! Ποια μπαίνει στο παιχνίδι;


Διαφήμιση - Advertisement



Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα πιάστηκαν στη ζούγκλα με κινητό, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες. Την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού και έπειτα από πιέσεις των υπολοίπων, ανέφερε ότι η παίκτρια που είδε με το κινητό ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Προφανώς ακολούθησε πανικός στο συμβούλιο με τους περισσότερους παίκτες να ξεσπούν και να φεύγουν εκνευρισμένοι από την… απάτη

6 χρόνια μετά, ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο για να ολοκληρώσει τη δουλειά.

Δεν έχει σημασία αν βλέπεις το Survivor All Star. Μεταξύ μας δε χάνεις και τίποτα. Είχαμε μεγάλες προσδοκίες αλλά τελικά μία από τα ίδια. Οι πρωταγωνιστές δεν είναι οι παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο αλλά όσοι βρίσκονται στην Αθήνα. Ο Ντάνος ζει τον έρωτά του στο πλευρό της Δήμητρας Βαμβακούση, ο Μπο είδε την αγαπημένη του Καρολίνα να τον απατάει στην καλύβα με τον Μάριο, ο Τριαντάφυλλοςπροκαλεί περισσότερο ντόρο και γενικότερα δεν έχει πάει και πολύ καλά όλο αυτό για τον Ατζούν. Ευτυχώς που υπάρχει και το Twitter και trendάρει το reality επιβίωσης.

 Ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να γυρίσει το παιχνίδι. Το δουλεύει στο μυαλό του, κάνει προτάσεις, ψάχνει να βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Επόμενος παίκτης που φέρνει είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια που χώρισε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και προς τιμήν της δεν έπαθε Σακίρα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι ο κρυφός άσος στο μανίκι του Ατζούν. Στις παραλίες της Καραϊβικής θα συναντήσει ξανά τον Στέλιο Χανταμπάκη που είχαν «σφαχτεί» στο παλιό, το ορθόδοξο, το Survivor.

Δείτε  ΕΔΩ μια πρώτη εκτίμηση ποια ομάδα κερδιζει το έπαθλο φαγητού της Πέμπτης

Survivor: Την πληρώνει "χρυσή" τη Δαλάκα ο Ατζούν - Με πόσα λεφτά γυρνάει στην Ελλάδα

Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη


Διαφήμιση - Advertisement