Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 2/2: Βόμβα! Αυτοί κερδίζουν σήμερα αλλά δεν δέχονται να πάρουν το έπαθλο - Gkourou.com Survivor Spoiler 2/2: Βόμβα! Αυτοί κερδίζουν σήμερα αλλά δεν δέχονται να πάρουν το έπαθλο

Survivor Spoiler 2/2: Βόμβα! Αυτοί κερδίζουν σήμερα αλλά δεν δέχονται να πάρουν το έπαθλο


Διαφήμιση - Advertisement

 


Hρεμία δεν βρίσκουν οι παίκτες στο «Survivor All Star». Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και να «αφοσιωθούν» στο αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», θα δούμε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», όπου ένας παίκτης από κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του, δεν θα ολοκληρωθεί στο 10 αλλά πιο νωρίς.

Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.

«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα», είπε ο δημοσιογράφος.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια!! 

Οι Μαχητές είναι αυτοί που θέλουν οπωσδήποτε να κατακτήσουν ένα έπαθλο φαγητού. Και εδώ που τα λέμε, είναι αυτοί που έχουν πιο δυνατά κορμιά. Έχουν πλεονέκτημα σε τέτοια αγωνίσματα.

Οι μπλε είναι αυτοί που βρίσκονται μπροστά στο σκορ. Κάποια συνεχόμενα αντιαθλητικά παιξίματα των κόκκινων, φέρνουν εντάσεις.

Οι Μαχητές μάλιστα αποφασίζουν πως δεν θέλουν να συνεχίσουν και χαρίζουν τη νίκη στους κόκκινους.

Ο Γιώργος Λιανός από τη στιγμή που οι μπλε αρνούνται να έρθουν να αγωνιστούν, λήγει το παιχνίδι υπέρ των κόκκινων.

Οι Διάσημοι όμως δεν δέχονται να πάρουν το έπαθλο με αυτό τον τρόπο!

Γίνεται φασαρία, διαφωνίες και στο τέλος, παραμένει άγνωστο τελικά τι θα συμβεί. Με άλλα λόγια, ένας μικρός χαμός.

Κάτι χοντρό πρέπει να έχει γίνει όμως για να παρατήσουν οι μπλε, αν και μπροστά στο σκορ, αγώνισμα που θέλουν το έπαθλο φαγητού τόσο πολύ.

Με πληροφορίες απο sportime. 

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό Δαλάκα–Ασημίνας! Ποια μπαίνει στο παιχνίδι;


Διαφήμιση - Advertisement