Διαφήμιση - Advertisement
Survivor Spoiler 2/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη; - Gkourou.com Survivor Spoiler 2/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη;

Survivor Spoiler 2/2: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη;


Διαφήμιση - Advertisement

 


H ομάδα των Μαχητών φαίνεται να έχει χάσει τα πατήματα της τον τελευταίο καιρό καθώς οι Διάσημοι έχουν ένα σερί νικηφόρων αγώνων στους στίβους μάχης τις τελευταίες ημέρες το οποίο ενίσχυσαν και σήμερα μιας και επικράτησαν στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Διάσημοι υπερίσχυσαν των Μαχητών με σκορ 10 - 2. Τον τελευταίο πόντο έφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος στους Κόκκινους.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star είδαμε τους παίκτες να πέφτουν με τα «μούτρα» στο στίβο μάχης, προκειμένου να κερδίσουν το «μεγάλο» έπαθλο επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για τους Survivors, καθώς πέρα από το φαγητό, χρειάζονται και συναισθηματική υποστήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ιδιαίτερη φόρτιση στον στίβο μάχης αφού οι παίκτες και από τις δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου επάθλου.

Πάμε τωρα σε αυτό που περιμένετε όλοι.

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Πέμπτης;

Η Κόκκινη ομάδα είναι πιο ισχυρή από τη Μπλε και γι αυτό το λόγο  έχει προβάδισμα να κερδισει και το έπαθλο φαγητού της Πέμπτης.  

Θα επανέλθουμε σε λίγο ΕΔΩ(gkourou.com) με τις πρώτες πληροφορίες και το οριστικό spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Survivor: Την πληρώνει "χρυσή" τη Δαλάκα ο Ατζούν - Με πόσα λεφτά γυρνάει στην Ελλάδα

Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη


Διαφήμιση - Advertisement