Διαφήμιση - Advertisement
Survivor All Star: Μπουρλότο ο Δάντης! - Gkourou.com Survivor All Star: Μπουρλότο ο Δάντης!

Survivor All Star: Μπουρλότο ο Δάντης!


Διαφήμιση - Advertisement

 


Χαμός στο αεροδρόμιο με τον Χρήστο Δάντη και τις απανωτές ερωτήσεις σχετικά με την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor all star!

O τραγουδιστής εκνευρίστηκε με τις απανωτές ερωτήσεις και τόνισε ότι ουδέποτε επικοινώνησε με τη σύντροφό του!Αρχικά ο Χρήστος Δάντης ανέφερε: «Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την 

Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει.»!

Και πρόσθεσε: «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της.»!

Και όταν συνέχισαν να τον ρωτάνε, αν είχε επικοινωνήσει με τη σύντροφό του, τότε εκνευρισμένος είπε: «Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;»!

Και δεν δίστασε να πει στους δημοσιογράφους: «Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο».

Survivor Spoiler 2/2: Βόμβα! Αυτοί κερδίζουν σήμερα αλλά δεν δέχονται να πάρουν το έπαθλο

Survivor Spoiler 1/2: Απίστευτο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά την Πέμπτη

Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό Δαλάκα–Ασημίνας! Ποια μπαίνει στο παιχνίδι;


Διαφήμιση - Advertisement