Διαφήμιση - Advertisement
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τέλος για Ηλία – Καίτη – Τι έχει συμβεί - Gkourou.com Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τέλος για Ηλία – Καίτη – Τι έχει συμβεί

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τέλος για Ηλία – Καίτη – Τι έχει συμβεί


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η αγαπημένη μας «Μουρμούρα» επιστρέφει αυτόν τον Σεπτέμβριο με τον 10ο κύκλο να φέρνει μεγάλες αλλαγές αλλά και ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών.

Τα 4 ζευγάρια τα οποία αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μπαίνουν σε νέες περιπέτειες και η μουρμούρα μεγαλώνει καθώς εμφανίζονται νέοι χαρακτήρες που μπλέκονται στα πόδια τους.

Ο Μηνάς με τη Βούλα παραμένουν το μοναδικό ζευγάρι που βρίσκεται στη σειρά από τον πρώτο κύκλο και μας υπόσχονται νέες στιγμές γέλιου στα νέα επεισόδια.

Όσον αφορά τα άλλα δύο ζευγάρια, ο Άγγελος με τη Βέλη αλλά και ο Μπάμπης με τη Ξένια θα βρεθούν μπλεγμένοι με… πάμπερς και αλλαξιές καθώς οι πρώτοι αποκτάνε παιδί και οι δεύτεροι εγγόνι!

Το ζευγάρι το οποίο όμως αναμένεται να έχει τις μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) με την Καίτη (Κλέλια Ρένεση).

Οι δυο τους περνάνε μία νέα κρίση στον γάμο τους. Ο νέος ενοικιαστής φλερτάρει συνεχώς την Καίτη κάτι το οποίο φυσικά ο Ηλίας δεν αφήνει να περάσει έτσι.

Εκείνη αρνείται συνεχώς ότι υπάρχει κάποιο φλερτ όμως ο Ηλίας έχει καταλάβει ότι η συμπεριφορά της είναι πολύ αλλαγμένη με την παρουσία του νέου ενοικιαστή.

Έτσι, ο Ηλίας παίρνει μία σκληρή και μοιραία απόφαση η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους.


Διαφήμιση - Advertisement