Διαφήμιση - Advertisement
Survivor: «Θρίλερ» λίγο πριν τον τελικό - Τι έχει συμβεί; - Gkourou.com Survivor: «Θρίλερ» λίγο πριν τον τελικό - Τι έχει συμβεί;

Survivor: «Θρίλερ» λίγο πριν τον τελικό - Τι έχει συμβεί;


Διαφήμιση - Advertisement

 


Ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει και ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι στο Γαλάτσι για την ανάδειξη του νικητή. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν το «παρών», εκτός από έναν για τον οποίο είναι σε εξέλιξη ένα απίστευτο θρίλερ.

Κοινό μυστικό είναι πλέον πως ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor.

Παρότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha, τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ήδη ξεκινήσει και για τον λόγο αυτό ο Αλέξης Παππάς δεν κάνει καμία εμφάνιση, ενώ και στα social media το προφίλ του είναι ανενεργό.

Όπως τόνισε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, υπάρχει ένα μικρό θρίλερ με τη συμμετοχή του Αλέξη Παππά στον τελικό του Survivor, παρότι στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, υπάρχει όρος που αναφέρει πως πρέπει να δώσει το «παρών».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ραντεβού του δικηγόρου του Αλέξη Παππά με την Acun Media, προκειμένου να υπάρξει αποδέσμευση του ηθοποιού από το συμβόλαιο που

Αναμένεται να γίνει συνεννόηση του Alpha με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να δοθεί μία λύση. Άλλωστε ο Αλέξης Παππάς ήταν ένας από τους παίκτες που δημιούργησε τις περισσότερες ίντριγκες και η απουσία του από τον τελικό θα ήταν ηχηρή.


Διαφήμιση - Advertisement