Διαφήμιση - Advertisement
Survivor 4: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν θα παρευρεθεί στον αποψινό ημιτελικό - Gkourou.com Survivor 4: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν θα παρευρεθεί στον αποψινό ημιτελικό

Survivor 4: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν θα παρευρεθεί στον αποψινό ημιτελικό


Διαφήμιση - Advertisement

 


Η αντίστροφη μέτρηση για τον αποψινό τελικό του Survivor 4 έχει ξεκινήσει και σε λίγες ώρες θα δούμε τους 4 φιναλίστ live από το Γαλατσί.

Τόσο το κοινό όσο και οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης θα είναι εκεί να τους ενθαρρύνουν αλλά και να τους απολαύσουν από κοντά.

Απόντες όμως θα είναι τρεις αρκετά τρανταχτοί και πολυσυζητημένοι παίκτες, με τους δυο πρώτους να έχουν αποκαλυφθεί ήδη πριν μερικά 24ωρα.

Ο λόγος για τον Περικλή Κονδυλάτο και Αλέξη Παππά! Ο πρώτος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα απουσιάζει λόγω προσωπικών υποχρεώσεων ενώ ο δεύτερος έχει πάρει απαλλαγή εδώ και ένα μήνα από τα καθήκοντα του στην Ατζούν Μίντια καθώς όπως είναι γνωστό θα είναι ο νέος Bachelor, του ALPHA.

Πριν λίγη ώρα όμως, αποκαλύφθηκε πως και μια πρώην παίκτρια δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στον αποψινό ημιτελικό λόγω υγείας.

Και αυτή είναι η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει πως επειδή λαμβάνει πολλά μηνύματα από διαδικτυακούς φίλους για το αν θα είναι σήμερα στο Γαλάτσι ή όχι, όφειλε να τους ενημερώσει πως θα απουσιάζει, καθώς ψήνεται στον πυρετό!



Διαφήμιση - Advertisement