Διαφήμιση - Advertisement
Εντοπίστηκε ο 18χρονος που κατήγγειλε βιασμό και κακοποίηση - Οι πρώτες πληροφορίες - Gkourou.com Εντοπίστηκε ο 18χρονος που κατήγγειλε βιασμό και κακοποίηση - Οι πρώτες πληροφορίες

Εντοπίστηκε ο 18χρονος που κατήγγειλε βιασμό και κακοποίηση - Οι πρώτες πληροφορίες


Διαφήμιση - Advertisement

 


Εντοπίστηκε σώος τελικά ο 18χρονος με νοητική υστέρηση, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας τον συναγερμό των τοπικών Αρχών στην Κρήτη. Ο 18χρονος από τον Πλατανιά, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 67χρονο συγχωριανό του καθώς και θύμα

ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης από τον πατέρα του, δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων όπου εκδικαζόταν η υπόθεση ανάθεσης της κηδεμονίας του. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον νεαρό, προκειμένου να τον οδηγήσουν στο δικαστήριο, χωρίς, όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο 18χρονος εθεάθη από συγχωριανούς του σήμερα το απόγευμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν μαζί με τον παππού του.

Σημειώνεται ότι αύριο αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία την οποία έχει ζητήσει να αναλάβει ένας θείος του 18χρονου και συγκεκριμένα, ο αδελφός του πατέρα του.

Δείτε περισσότερα νέα ΕΔΩ


Διαφήμιση - Advertisement