Διαφήμιση - Advertisement
Survivor spoiler: Εύθραυστες ισορροπίες - Σπάει ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα; - Gkourou.com Survivor spoiler: Εύθραυστες ισορροπίες - Σπάει ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα;

Survivor spoiler: Εύθραυστες ισορροπίες - Σπάει ένα από τα πιο ισχυρά δίδυμα;


Διαφήμιση - Advertisement

 


  Ο εξολοθρευτής Τριαντάφυλλος έκανε για ακόμα μία φορά το θαύμα του και παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις.

Μαζί με τον Τριαντάφυλλο, θα αράξουν στις παραλίες για ακόμα μία εβδομάδα ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος, αφού η μεγάλη χαμένη ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου.

Αν και ο Γιώργος Λιανός μάς είχε προετοιμάσει για μία επεισοδιακή αποχώρηση, ωστόσο δεν παρακολουθήσαμε κάτι τέτοιο στους δέκτες μας.

Το συμπέρασμα που βγήκε από το χθεσινό επεισόδιο είναι ένα, όσο αγαπημένοι και αν είναι κάποιοι, μια μερίδα φαγητού μπορεί να καταστρέψει φιλίες και να.. χτίσει άλλες.

Οι ισορροπίες στο Survivor μετά το χθεσινό έπαθλο φαγητού άλλαξαν και ένα πολύ δυνατό δίδυμο - κλίκα θα πουν μερικοί- φαίνεται να σπάει. Και δεν είναι άλλο από αυτό το Γιώργου Ασημακόπουλου και του Γιώργου Κόρομι.

Ο λόγος γι' αυτή την απότομη στροφή ήταν το φαγητό, δηλαδή το πιο σημαντικό θέμα συζήτησης στον Άγιο Δομίνικο. Οι μπλε στάθηκαν χθες τυχεροί και κατέκτησαν το έπαθλο, στέλνοντας τους κόκκινους νηστικούς στην καλύβα.

Όμως η μετέπειτα συμπεριφορά κάποιων φαγωμένων παικτών των μπλε και ειδικότερα του Κόρομι, τσάτισε πολύ τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Ασημακόπουλο.

Όπως περιέγραψε στην Ελευθερία, ο Κόρομι καυχιόταν για το πόσο είχε φάει κάτι που δεν είδε με καλό μάτι.

«Έλεγε τι σου κάνει το φαΐ και φούσκωνε την κοιλάρα του, ότι δεν μπορεί να γυρίσει πλευρό επειδή έφαγε πατάτες, μαγιονέζα και μπριζολάκια. Του είπα να αναφέρω στην παραγωγή να μην τους βάζουν τόσο φαγητό και μου απάντησε ειρωνικά ότι θα της δώσει σε εμένα τις πατάτες την επόμενη φορά. Δεν έχω σκοπό να του μιλήσω, είναι πράγματα που θα τα καταλάβει ο ίδιος και δεν με αφορά. Σε λίγες ημέρες θα δούμε πράγματα να εξελίσσονται κι ανθρώπους να αλλάζουν μέρα με την ημέρα», είπε ο Ασημακόπουλος ρίχνοντας ξεκάθαρα τις σπόντες τους για τον Κόρομι.

Η κόντρα μάλιστα αυτή αναμένεται να γιγαντώσει τις επόμενες μέρες, όπως προανήγγειλε ο Τριαντάφυλλος στο Συμβούλιο... Μάλιστα, ήταν στο τσακ να ανάψει κι άλλες φωτιές, θέλοντας να αποκαλύψει στον Λιανό το περιστατικό.

Γίνετε μέλη στην σελίδα Survivor News στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα του παιχνιδιού.

Πηγή : dokari


Διαφήμιση - Advertisement