Διαφήμιση - Advertisement
ΤΩΡΑ - Ανοίγουν τα σύνορα για τους «εγκλωβισμένους» Σέρβους στον Προμαχώνα - Gkourou.com ΤΩΡΑ - Ανοίγουν τα σύνορα για τους «εγκλωβισμένους» Σέρβους στον Προμαχώνα

ΤΩΡΑ - Ανοίγουν τα σύνορα για τους «εγκλωβισμένους» Σέρβους στον Προμαχώνα


Διαφήμιση - Advertisement

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα περάσουν και Σέρβοι ταξιδιώτες - Σε ισχύ από τις 6 το πρωί η απαγόρευση εισόδου
Η διέλευση και των Σέρβων τουριστών από το τελωνείο του Προμαχώνα θα επιτραπεί σήμερα, μόνο για όσους εγκλωβίστηκαν εκεί, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο σημείο όπου έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα οχήματα σχηματίζουν ουρά περίπου επτά χιλιομέτρων στο τελωνείο του Προμαχώνα, καθώς τα σύνορα έκλεισαν σήμερα από τις 6 το πρωί για τους Σέρβους τουρίστες, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα.
Πολλοί Σέρβοι ταξιδιώτες επιχείρησαν να περάσουν από τον Προμαχώνα πριν τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση, ωστόσο περίμεναν εκεί ήδη κι άλλοι τουρίστες, από άλλες χώρες, όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να περάσουν πριν τις 6 το πρωί.
Λίγο μετά τις 8, σύμφωνα πάντα με τη δημόσια τηλεόραση, αποφασίστηκε να επιτραπεί η διέλευση και των Σέρβων τουριστών- αλλά μόνο όσων βρίσκονται ήδη στο σημείο- προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στον Προμαχώνα.
Ξεκαθαρίζεται πως το πράσινο φως αφορά αποκλειστικά όσους ταξιδιώτες βρίσκονται ήδη στην αναμονή στον Προμαχώνα.

Διαφήμιση - Advertisement