Διαφήμιση - Advertisement
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Άσχημα νέα για τη σειρά του Alpha - Gkourou.com Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Άσχημα νέα για τη σειρά του Alpha

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Άσχημα νέα για τη σειρά του Alpha


Διαφήμιση - Advertisement



Ζόρια έχουν προκύψει για την πετυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που προβάλλεται από το κανάλι της Κάντζας, τον Alpha.
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του σταθμού, αφού τα νούμερα τηλεθέασης του σίριαλ έχουν πέσει αισθητά, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού στην prime time ζώνη της τηλεόρασης. Η αλήθεια είναι ότι φέτος την τηλεοπτική μερίδα του λέοντος έχουν καρπωθεί οι «Άγριες Μέλισσες» και τα ριάλιτι του Star, το GNTM και το MasterChef.

Ειδικά το ριάλιτι μαγειρικής έχει τρελάνει τα νούμερα στα πρώτα του επεισόδια, κάτι που είχε επιπτώσεις και τη σειρά του Alpha. Τις μέρες προβολής του MasterChef, όπως η Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» σημείωσε μόλις 11,8%, ενώ και τις άλλες μέρες κυμαίνεται κάτω από το 15%.
Χαρακτηριστικό του πόσο πολύ «πλήττεται» το σίριαλ από το MasterChef, είναι το γεγονός ότι την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, ημέρα που δεν μεταδόθηκε το ριάλιτι, η «Μουρμούρα» επέστρεψε στα πολύ υψηλά επίπεδα τηλεθέασης.
Πάντως, το προηγούμενο διάστημα είχε διαρρεύσει η πληροφορία ότι στον Alpha είχαν την πρόθεση να αυξήσουν τον αριθμό των εβδομαδιαίων επεισοδίων, από δύο σε τρία, αφού το σίριαλ πηγαίνει πολύ καλά από νούμερα τηλεθέασης.
Γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να ετοιμαστούν περισσότερα επεισόδια ώστε οι τηλεθεατές να απολαμβάνουν τη «Μουρμούρα» και κάθε Παρασκευή βράδυ. Ωστόσο, σύμφωνα με το Melasblog του Γρηγόρη Μελά στο newsit, ο σκληρός ανταγωνισμός που υπάρχει στη ζώνη έβαλε φρένο στα σενάρια για… αύξηση στη «Μουρμούρα»!
Έτσι λοιπόν αποφάσισαν τελικά να το εξετάσουν ξανά αργότερα, αφού ολοκληρωθεί και η σειρά «Κρατάς μυστικό».
neaselida

Δείτε επίσης:

Survivor Spoiler 21-5: Ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία;

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ζευγάρι με πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιό

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και μόλις επιβεβαιώθηκε!

The Chase: Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα του Mega!


Διαφήμιση - Advertisement